Дисертації 2020 року : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Хірургічне лікування хворих з наслідками ушкоджень лицевого нерваЦимбалюк, Я. В.
2020Прогнозування ефективності преіндукції та індукції пологів у жінок з різними типами ожирінняТишко, К. М.
2020Алгоритм ведення жінок з внутрішньоматковою рідиною в постменопаузальному періодіКузьміна, А. В.
2020Хірургічні методи профілактики та лікування ротації протезів молочних залоз при субмускулярній аугментаційній мамопластиціЗахарцева, О. І.
2020Медико-соціальне обґрунтування удосконалення системи профілактики надлишкової маси тіла у дітей на прикладі багатопрофільного закладу охорони здоров'яЗаболотна, І. Е.
2020Оптимізація методів периопераційного знеболення хворих на морбідне ожиріння за принципами прискореної реабілітаціїЄвсєєва, В. В.
2020Спленоренальне шунтування в лікуванні допечін кової форми портальної гіпертензії у дітейЖежера, Р. В.
2020Клініко-генетичні особливості хворих на ожиріння у поєднанні з неалкогольною жировою хворобою печінки та оптимізація їх лікуванняМельник, Н. Г.
2020Хірургічна корекція первинної та вторинної об’ємної асиметрії молочних залозСлюсарєв, М. І.
2020Електрозварне з'єднання епіневрію для відновлення структурної цілісності нервового стовбура (експериментальне дослідження)Молотковець, В. Ю.
2020Депресії при посттравматичному стресовому розладі у дітей та підлітків (клінічний поліморфізм, коморбідність, терапія, профілактика)Марценковський, Д. І.
2020Патогенетичне обґрунтування корекції артеріальної гемодинаміки, судинної жорсткості у пацієнтів з артеріальною гіпертензією залежно від віку, статі та стану кісткової тканиниЛазарєва, К. П.
2020Профілактика порушень репродуктивного здоров’я та відновлення якості життя у жінок з субклінічним гіпотиреозомВарченко, Л. М.
2020Ефективність мелатоніну в складі комплексної тера пії хворих на хронічну хворобу нирок v стадіїПетрова, А. С.
2020Педагогічні технології формування фахової комунікативної компетентності студентів фармацевтичних спеціальностей у закладах вищої освітиКоломієць, Т. В.
2020Ураження шлунково-кишкового тракту у дітей з інфекційними захворюваннями нервової системиМарков, А. І.
2020Порушення амінокислотного обміну та серцевого ритму у хворих з постінфарктним кардіосклерозом та супутнім цукровим діабетом 2 типу, можливості медикаментозної корекціїБєлікова, Ю. О.
2020Функціональна диспепсія: клініко-патогенетичні особливості перебігу та диференційований підхід до лікуванняАльянова, Т. С.
2020Мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів з ретенованими зубамиБродецька, Л. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19