Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/4336
Назва: Депресії при посттравматичному стресовому розладі у дітей та підлітків (клінічний поліморфізм, коморбідність, терапія, профілактика)
Автори: Марценковський, Д. І.
Ключові слова: посттравматичний стресовий розлад, депресії, діти та підлітки, флуоксетин, травмо-фокусована когнітивно-поведінкова терапія, психосоціальні втручання.
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Дисертаційна робота присвячена актульній проблемі діагностики, профілактики та лікування депресій при посттравматичному стресовому розладі (ПТСР) у дітей та підлітків. Симптоми депресії ускладнюють діагностику, негативно впливають на перебіг, збільшують ризик самоушкоджуючої поведінки та суїцидів, знижують ефективність терапії ПТСР у дітей та підлітків. Враховуючи високу частоту травматизації дітей та підлітків, низьку доступність ресурсів для допомоги в країнах, що розвиваються, зокрема в Україні, існує потреба в розробці нових ефективних терапевтичних та профілактичних стратегій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/4336
Розташовується у зібраннях:Дисертації 2020 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марценковський Д. I..pdf3,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.