Автореферати дисертацій кафедри терапевтичної стоматології : [47] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 47
Дата випускуНазваАвтор(и)
2008Особливості клінічного перебігу та лікування простого герпесу слизової оболонки порожнини рота та губ у осіб молодого вікуРегурецька, Р. А.
2006Поширеність та інтенсивність гострого початкового карієсу, сучасні методи його профілактики та лікування в осіб молодого вікуМєдвєдєва, М. Б.
2003Порушення мінерального обміну в альвеолярній кістці при генералізованому пародонтиті та їх корекція у хворих на цукровий діабетВороніна, І. Є.
2001Особливості альтерації і репаративної регенерації епітелію ясен при генералізованому пародонтиті та їхня фармакологічна корекціяКолесова, Н. В.
2015Клініко-лабораторне обґрунтування вибору методів корекції змін кольору твердих тканин зубів та оцінка їх ефективностіДуднікова, М. О.
2012Комплексне лікування генералізованого пародонтиту у пацієнтів молодого віку з артеріальною гіпертензієюЧеркасова, О. В.
2016Обґрунтування та оцінка ефективності лікувальногігієнічних заходів на етапах імплантації та протезування пацієнтів похилого вікуСтоляр, В. Г.
2013Обґрунтування та оцінка ефективності сорбційної терапії у комплексному лікуванні ерозивно-виразкових уражень слизової оболонки порожнини ротаСкібіцька, О. О.
2002Клініко-експериментальне обгрунтування використання антисептиків у лікуванні періодонтитівСимоненко, Р. В.
2007Обґрунтування вибору ендодонтичного пломбувального матеріалу для підвищення ефективності лікування хронічних періодонтитівПолозок, Д. М.
2014Порівняльна характеристика застосування шин з композиційних матеріалів, армованих скловолокном, у комплексному лікуванні генералізованого пародонтитуПечковська, І. М.
2015Стимуляція процесів регенерації кісткової тканини періапікальної ділянки в лікуванні хронічних форм періодонтитуПаламарчук, С. І.
2003Оцінка ефективності ендодонтичного лікування при удосконаленому препаруванні кореневих каналів зубівЛевченко, Г. В.
2014Клінічні особливості та оцінка ефективності лікування генералізованого пародонтита в осіб похилого вікуКананович, Т. М.
2013Комплексне лікування ускладнень ендодонтичних втручань у разі виведення пломбувального матеріалу за межі анатомічної довжини коренів зубівЗначкова, О. А.
2016Клініко-експериментальне обґрунтування використання модифікованої біокераміки при хірургічному лікуванні хворих на генералізований пародонтитЛисенко, О. С.
2006Особливості клінічного перебігу лікування та профілактики генералізованого пародонтита у людей молодого віку 18-25 роківТкаченко (Димитрова), А. Г.
2020Оптимізація відновлення цілісності зубних рядів за допомогою ортопедичних методів лікування у хворих на генералізований пародонтитІщенко, П. В.
2012Особливості передопераційної підготовки та медикаментозного супроводу хірургічного лікування хворих на генералізований пародонтитГриг, Н. І.
2020Особливості лікування періодонтиту та захворювань пародонта залежно від типу вегетативної нервової системи пацієнтівБатіг, В. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 47