Випускні кваліфікаційні роботи студентів кафедри хімії ліків та лікарської токсикології : [66] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Фізико-хімічні методи оцінки якості субстанції Індол-3-КарбінолаКолоскова, В. В.; Глушаченко, О. О.; Сиротчук, О. А.
2023Розробка проекту специфікації для трьох компонентної дієтичної добавки що містить куркумінЛуценко, О. О.; Глушаченко, О. О.
2024Розробка методики визначення шизандрину в дієтичних добавкахФедорович, С. Є.; Сиротчук, О. А.; Глушаченко, О. О.
2024Розробка методики визначення азилсартану медоксомілу методом високоефективної рідинної хроматографіїГікал, Г. О.; Сиротчук, О. А.; Глушаченко, О. О.
2024Розробка і валідація методики кількісного визначення вмісту сквалену і амарантової олії в насінні амаранту різних сортівНінчук, О. О.; Сиротчук, О. А.; Глушаченко, О. О.
2023Встановлення маркерів якості для надкритичних CO2 екстрактів просаХромова, Н. А.; Сиротчук, О. А.
2024Формування сучасних вимог щодо якості дієтичних добавок, що сприяють покращенню метаболізму в тканинах головного мозкуБерезюк, К. М.; Виноградова, К. Г.
2023Сучасний підхід до встановлення вимог до якості складних сольових розчинів для інфузій та його складових, які є неорганічними сполукамиВойцеховська, Я. М.; Виноградова, К. Г.
2024Розробка сучасного підходу для встановлення вимог щодо якості дієтичної добавки з діючими речовинами діосмін та гесперидинСивилюк, К. М.; Виноградова, К. Г.
2023Встановлення сучасних вимог щодо якості готового лікарського засобу та його складових, які є неорганічними сполуками та застосовуються для корекції порушень електролітного балансуШковорода, А. О.; Виноградова, К. Г.
2024Розробка методики ідентифікації та кількісного визначення індометацину методом ультрафіолетової спектрофотометрії в твердих лікарських формахОсипова, О. М.; Ніженковська, І. В.; Манченко, О. В.
2024Розробка методики ідентифікації та кількісного визначення біотину методом високоефективної рідинної хроматографії в лікарських засобах та дієтичних добавкахУшакова, С. С.; Бурмака, О. В.
2024Одночасне кількісне визначення кислоти ацетилсаліцилової та парацетамолу похідною спектрофотометрією першого порядкуРудик, С. М.; Левін, М. Г.
2024Ідентифікація сибутраміну у дієтичних добавках методом високоефективної рідинної хроматографіїЛаговська, Р. В.; Бурмака, О. В.
2024Розробка та проведення валідаційних випробувань методики ідентифікації та кількісного визначення вмісту дексібупрофену в таблеткахПилипчук, В. І.; Виноградова, К. Г.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки рослинного походження із гіпоглікемічною дією при цукровому діабеті II типуЧереміскіна, М. П.; Афанасенко, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки до складу якої входить аргінін та лейцинФінюк, С. В.; Афанасенко, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методик випробуванням для лікувальних косметичних засобів, які містять гіалуронову кислотуСкоропада, А. Ю.; Афанасенко, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки рослинного походження, яка використовується для зниження маси тіла, та її складовихРудика, А. В.; Виноградова, К. Г.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю якості для лікувальної косметики, що містить ментол та камфоруРуденко, А. Б.; Мацькевич, К. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66