Випускні кваліфікаційні роботи студентів кафедри хімії ліків та лікарської токсикології : [66] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки рослинного походження для нормалізації підвищеного артеріального тискуРайтер, М. Ю.; Бурмака, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю якості для засобів лікувальної косметики, що містить гідроксикислотиНазарова, О. В.; Бурмака, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки, що містить рутинКомар, Ю. О.; Бурмака, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методик випробування диєтичних добавок, що є джерелами вітамінно-мінеральних комплексівЗанозовська, О. Б.; Афанасенко, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методик випробуванням для лікувальних косметичних засобів, які містять різні форми ретинолуГодунок, Б. М.; Афанасенко, О. В.
2023Розробка проекту специфікації та методів контролю якості для дієтичної добавки з рослинними екстрактами, що підтримують процес травленняБардакова, К. О.
2024Новітні підходи до стандартизації засобів лікувальної косметики, що містять Еchinaceae purpurea tincturaБарановська, О. П.; Афанасенко, О. В.
2024Синтез та скринінгові дослідження протипухлинної активності похідних естерів 5-арилтіо-1,3-оксазол-4-ілфосфонової кислотиМихайленко, О. В.; Головченко, О. В.
2024Синтез та дослідження параметрів токсичності похідних 4 фосфорильованих 5-аміно-1,3-оксазолів як перспективних сполук з протипухлинною активністюВащенко, Б. П.; Головченко, О. В.
2024Сучасний підхід до встановлення вимог щодо контролю якості дієтичних добавок, що містять мелатонінМошенська, Ю. А.; Мацькевич, К. В.
2024Квантово-хімічні дослідження малих синтетичних молекул на основі імідазо[1,2-а]піридину та піримідину як потенційних молекул-кандидатів у лікарські засобиПогоріла, Ю. О.; Мацькевич, В. К.
2024Сучасні підходи до стандартизації консервантів в засобах лікувальної косметикиФітчук, І. О.; Афанасенко, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки, до складу якої входить тирозин та триптофанЮрченко, Д. В.; Головченко, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методів контролю для дієтичної добавки з кальцієм і вітаміном D3Сальман, Г. Р.; Проворова, В. О.
2024Розробка проєкту специфікації та методів контролю якості лікувальної косметики "Антиоксидантна сироватка з ліпосомальним вітаміном C"Славгородська, В. В.; Ніженковська, І. В.; Манченко, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методів контролю якості для лікувальної косметики «Сироватка для обличчя зволожувальна з гіалуроновою кислотою та ніацинамідом»Рукосмотрова, О. В.; Ніженковська, І. В.; Манченко, О. В.
2024Розробка проекту специфікації та методик випробування для дієтичних добавок у формі таблеток або капсул, які містять у складі колагенАлексійцев, Р. О.; Бурмака, О. В.
2024Розробка проєкту специфікації та методів контролю якості для лікувального косметичного засобу антивікової діїДьоміна, С. М.; Ніженковська, І. В.
2024Фізіологічно обгрунтована фармакокінетична модель амброксолу in silicoКогут, К. Л.; Нароха, В. П.
2024Фізіологічно обґрунтовані фармакокінетичні моделі похідних бензімідазолу in silicoКунцова, М. В.; Нароха, В. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66