2018 УНММЖ №3-4 : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Шляхи профілактики ранніх гестаційних ускладнень у жінок з хронічними гастритамиЖеребак, Н. М.
2018Клініко-результативні ризики виникнення інвалідності серед постраждалих внаслідок дорожньо-транспортних пригодГур'єв, С. О.; Яровий, Д. М.
2018Вплив потенційного лікарського засобу з протизапальною та протимікробною активністю на жирнокислотний склад тканини піхви та сироватки крові щурів з експериментальним вагінітомОнищук, П. В.
2018Кардіоваскулярні захворювання при подагріВерзінь, О. В.; Кондратюк, В. Є.
2018Особливості ураження серця у хворих на системний червоний вовчак (огляд літератури)Дубовик, В. Ю.; Кондратюк, В. Е.
2018Гігієнічна оцінка вливу низьковуглеводного харчування на харчовий статус студентаГерасименко, С. В.; Благая, А. В.; Зінченко, Т. І.
2018Вплив подвійної гіпоглікемічної терапії із застосуванням метформіну та саксагліптину, на досягнення глікемічного контролю у хворих цукровим діабетом 2 типу та супутнім ожиріннямНікуліна, Л. М.
2018Rare complicaion after nephron-sparing surgery in complex pt3a kidney cancer patients: a case reportYakovlev, P.; Nikolaienko, S.; Zokhniuk, N.; Pasiechnikov, S.
2018Ампутації кінцівок в наслідок сучасних бойових дій, клініко - анатомічний аспектГур'єв, С. О.; Лисун, Д. М.; Кушнір, В. А.; Кураченко, І. П.
2018Рівень вітаміну D3 у хворих на цукровий діабет типу 2 в залежності від наявності неалкогольної жирової хвороби печінкиУдван, М. Б.; Кобиляк, Н. М.; Комісаренко, Ю. І.
2018Роль співвідношення таурин/аланін як предиктора ефективності медикаментозної корекції порушень серцевого ритму у постінфарктних хворих з цукровим діабетом 2 типуБєлікова, Ю. О.
2018Мініінвазивні (пункційно-дренуючі) ехо-контрольовані втручання при патології органів черевної порожниниКолосович, А. І.; Сидоренко, Р. А.; Циганок, А. М.
2018Содержание ММР-9 в сыворотке крови, слюне, тканях у пациентов с кистой верхнечелюстной пазухиНауменко, А. М.; Деева, Ю. В.; Резмак, М.
2018Параметри окисного гомеостазу у дітей, хворих на ЦД 1 типу в залежності від тривалості захворювання та ускладненьШевченко, Т. А.; Майданчик, В. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14