Дисертації 2021 року : [48] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Клініко-лабораторне обгрунтування профілактики і лікування генералізованих захворювань пародонта у хворих на нервову анорексіюРешетник, Л. Л.
2021Комплексна діагностика, клініка, ортопедичне лікування та профілактика м’язово-суглобової дисфункції скронево-нижньощелепного суглобаКостюк, Т. М.
2021Клініко-лабораторне обгрунтування удосконалення діагностики, лікування та профілактики уражень слизової оболонки порожнини ротат у дітей з атопічним дерматитомСлавінська, В. В.
2021Клініко-анатомічне та біомеханічне обґрунтування методів хірургічного лікування переломів верхньої щелепиШуминський, Є. В.
2021Обгрунтування диференційованого застосування хірургічних методів реваскуляризації гомілки та стопи у хворих на цукровий діабет.Шаповалов, Д. Ю.
2021Скринінг остеопорозу та остеопенії у жінок різного віку в асоціації з факторами ризику хронічних неінфекційних захворювань на рівні надання первинної медичної допомогиЛук'янець, Є. Ю.
2021Клініко-гемостатичні показники у пацієнтів з нестабільною стенокардією та їх динаміка в процесі лікування статинамиТиравська, Ю. В.
2021Клінічна характеристика, профілактика та лікування карієсу зубів у дітей з дитячим церебральним паралічемПриймак, Х. В.
2021Зовнішньо-внутрішнє антеградне дренування в хірургічному лікуванні хворих з органічними стенозами позапечінкових жовчних проток з синдромом механічної жовтяниціПалиця, Р. Я.
2021Клінічне та біомеханічне обґрунтування методів хірургічного лікування переломів голівки нижньоїПавличук, Т. О.
2021Клініка, перебіг та прогноз ішемічного інсульту в осіб молодого вікуНебор, Я. Я.
2021Комплексне лікування генералізованих захворювань парадонта у хворих з ожирінням із урахуванням показників медіаторів запалення, прооксидантно-антиоксидантного гомеостазу та клінічних особливостей коморбідної патологіїМайбородіна, Д. Д.
2021Отимізація профілактики та лікування генералізованих захворювань пародонта, асоційованих з непереносимістю глютенуКустрьо, Т. В.
2021Методика дистанційного навчання мікробіології, вірусології та імунології майбутніх магістрів фармаціїКлос, Л. М.
2021Регенерація периферійного нерва за умов застосування ниткоподібних кристалів кремніюЛіходієвський, В. В.
2021Формування навичок фахової комунікації в іноземних студентів медичних університетівСергієнко, Т. В.
2021Оптимізація діагностики та лікування у пацієнтів з неалкогольною жировою хворобою печінки в поєднанні з цукровим діабетом 2-го типу залежно від рівня церамідівПавловський, Л. Л.
2021Формування інформатичної компетентності майбутніх магістрів фармації в умовах дистанційного навчанняКучеренко, І. І.
2021Особливості клінічного перебігу та оптимізація терапії бронхіальної астми у дітей з надлишковою масою тіла та ожиріннямКупкіна, А. В.
2021Лікування вродженої клишоногості та її рецидивів у дітей молодшого вікуГолубенко, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 48