Дисертації 2021 року : [48] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Методика навчання фармацевтичної термінології, ботанічної і хімічної номенклатур із використанням інтерактивних технологійБлагун, С. С.
2021Особливості показників ліпідного обміну у хворих на псоріаз з осінньо-зимовим, весняно-літнім і позасезонним (змішаним) типами перебігу та корекція патогенетичної терапії дерматозуГазі Алкаммаз, А. М.
2021Тричі негативний рак молочної залози: використання гістологічних та імуногістохімічних показників для прогнозування клінічного перебігу захворюванняЯновицька, М. О.
2021Застосування методів комп'ютерного моделювання та cad/cam технологій в діагностиці і комплексному лікуванні дефектів та деформацій нижньої щелепиЧерногорський, Д. М.
2021Оптимізація вибору тактики знеболювання геріатричних хворих з переломами проксимального відділу стегнової кістки у периопераційному перiодiТокар, І. А.
2021Хірургічне лікування хворих з косметичними дефектами передньої черевної стінки, вентральними грижами та ожирінням і-іі ступеняПанчук, О. В.
2021Фармакологічне дослідження вагінального гелю комбінованого складу з ресвератролом та гіалуроновою кислотоюСтрига, О. А.
2021Артеріальна гіпертензія у хворих на ревматоїдний артрит: клініко-патогенетичні особливості та лікуванняСтахова, А. П.
2021Удосконалення штучного кровообігу при кардіохірургічних втручаннях у хворих на ішемічну хворобу серця та вади серця із хронічною серцевою недостатністюСобанська, Л. О.
2021Особливості хірургічного лікування спортивної грижі у футболістівОмельченко, А. В.
2021Генетичні аспекти активності системи гемокоагуляції та ефективності антитромботичного лікування у хворих на ішемічну хворобу серця, поєднану з цукровим діабетом 2-го типуКарпенко, О. О.
2021Гігієнічна оцінка та регламентація застосування сучасних пестицидів в системі хімічного захисту картопліНовохацька, О. О.
2021Корекція серцево-судинного ризику шляхом модифікації активності кишкової бактеріальної гідролази жовчних кислот у пацієнтів з дисліпідемієюНеверовський, А. В.
2021Удосконалення технології хірургічного лікування неускладнених форм варикозної хвороби нижніх кінцівокКорольова, Х. О.
2021Особливості регенерації периферичного нерва при різних варіантах його з'єднання в експериментіГончарук, О. О.
2021Краніо-цервіко-мандибулярна дисфункція: клінічний перебіг та особливості лікуванняВовк, В. В.
2021Оптимізація ведення пацієнтів з артеріальною гіпертензією та надмірною масою тіла за допомогою телемоніторингу артеріального тискуБердник, І. О.
2021Особливості центральної та периферичної гемодинаміки у хворих на генералізований атеросклероз в динаміці лікуванняМоцак, Т. М.
2021Особливості клінічного перебігу та лікування подагри залежно від стану мікробіоценозу кишківникаТарасенко, О. М.
2021Клінічне значення та можливості корекції високої варіабельності артеріального тиску у хворих на артеріальну гіпертензію, що проживають у сільській місцевостіНімцович, Т. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48