Дисертації 2021 року : [48] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 48 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування та оцінка ефективності ендоскопічних та хірургічних методів профілактики кровотеч з варикозно розширених вен у дітей з портальною гіпертензієюВороняк, Д. І.
2021Обґрунтування заходів профілактики виробничо-зумовленої офтальмологічної патології у підземних працівників вугледобувної галузіБлагун, І. В.
2021Особливості метаболізму та роль вітаміну D3 в терапії пацієнтів з цукровим діабетом 2-го типу та неалкогольною жировою хворобою печінкиАлудван, М. Б.
2021Оптимізація хірургічного лікування пацієнтів з пухлинами кісток з використанням матеріалу на основі біоактивного склаАбудейх, У. Х.
2021Діагностичні можливості неінвазивних біомаркерів при медикаментозних ураженнях кишковика у хворих на остеоартритКузьмінець, А. А.
2021Клініко-діагностичне і прогностичне значення маркерів запалення та осифікації у хворих зі спондилоартритомКононенко, Ю. Л.
2021Морфологічні особливості змін слизової оболонки дванадцятипалої кишки при опіковій травмі шкіри щурів за умов цукрового діабету (експериментальне дослідження)Тимошенко, І. О.
2021Клінічні особливості та удосконалення підходів до лікування хворих на інфаркт міокарда у молодому віціМакуха, Ю. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 48 з 48