Дисертації 2022 року : [15] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Прогнозування ефективності лікування та клінічного перебігу бронхіальної астми у дітей шкільного віку, сенсибілізованих до алергенів котівКривопустова, М. В.
2022Когнітивні та емоційні компоненти резилієнсу у ветеранів війни з травматичним ураженням головного мозку у віддаленому періоді (психокорекція, прогнозування)Ассонов, Д. О.
2022Особливості відновлення голосової функції гортані у хворих після реіннервації гортані при однобічному паралічуСоломеннікова, Н. В.
2022Обґрунтування тактики хірургічного лікування пацієнтів з обтураційною жовтяницею пухлинного генезу, ускладненою холангітомЛевченко, Л. В.
2022Нові аспекти профілактики масивних кровотеч у вагітних з передлежанням плацентиЛакатош, П. В.
2022Вплив імплантації синтетичного тунельованого матриксу на основі поліетиленгліколю на перебіг відновного процесу при лацераційній травмі спинного мозку в експериментіАбдалла, І. М.
2022Використання гало-гравітаційної тракції при хірургічному лікуванні складних деформацій хребта у дітейРогозинський, В. О.
2022Етапне телемедичне консультування у системі відновного лікування постраждалих з множинними вогнепальними переломами довгих кістокВакулич, М. В.
2022Оптимізація анестезіологічного забезпечення при реконструктивних та естетичних хірургічних втручаннях на молочних залозахСажин, Д. С.
2022Морфо-функціональні зміни вентромедіального ядра гіпоталамуса за умов експериментального цукрового діабету 2 типу і його корекціїОсадчук, Ю. С.
2022Оптимізація антикоагулянтної терапії у хворих з цирозом печінки за умов поєднаного перебігу з фібриляцією передсердьБайло, А. Є.
2022Оптимізація анестезіологічного забезпечення у пацієнтів з вогнепальними пораненнями кінцівок та посттравматичними стресовими розладами під час реконструктивних оперативних втручаньГорошко, В. Р.
2022Обґрунтування критеріїв превентивної реабілітації на основі оцінки психофізіологічного статусу курсантів академії національної гвардії україниКалашченко, С. І.
2022Лікувально-діагностічні критерії ефективності використання допоміжних репродуктивних технологій у жінок з невдалою імплантацієюБерестовий, В. О.
2022Клініка, діагностика та лікування сагітальних аномалій прикусу у дітей з порушенням носового диханняВишемирська, Т. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15