Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2622
Назва: Проблема статеворольової ідентичності підлітків
Автори: Городнова, Н. М.
Дата публікації: 2002
Видавництво: Київ-Запоріжжя, Ніка-Центр, 2002
Бібліографічний опис: Матеріали Всеукраїнської ювілейної науково-практичної конференції "Психологічній службі системи освіти України 10 років: здобутки, проблеми і перспективи", 22-23 жовтня 2001 р.
Короткий огляд (реферат): урхливий розвиток практичної психології в сучасних умовах завоював загальну повагу і довіру у персоналу навчальних закладів, що обумовлено зміною парадигми виховання дітей у нашій країні. Відбулися зміни у ставленні і до статевих проблем. У відповідності до нових соціальних потреб, усі державні навчальні заклади зобов’язані вирішувати питання підліткової сексуальної просвіти та психосексуального розвитку. Це означає, що шкільні вчителі будуть надавати допомогу учням у формуванні їхньої статевої самосвідомості, беручи до уваги такі риси людської поведінки, як маскулінність та фемінність. Консервативна парадигма соціалізації відійшла у минуле, її місце займає новий підхід, орієнтований на особистість. Сьогодні в центрі уваги – розкриття духовного багатства та унікальності кожної особистості, в тому числі і її стетеворольових особливостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2622
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри загальної і медичної психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблема статеворольової ідентичності підлітків.pdf191,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.