Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1979
Назва: Необхідність повсякденного комплексного підходу для підвищення рівня біологічної безпеки людин
Автори: Федорова, О. А.
Федорова, С. В.
Ключові слова: біологічна безпека людини, комплексний підхід до біобезпеки людини
Дата публікації: 20-тра-2020
Видавництво: «Perspectives of world science and education». Abstracts of the IX International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Osaka, Japan.
Короткий огляд (реферат): Вочевидь, що поки що не все зроблено для реального зниження рівня безпеки суспільства. Наприклад, останні події в світі (стихійні лиха: землетруси, повені; техногенні катастрофи; пандемія Covid-19 та розгубленість і не готовність систем охорони здоров’я більшості країн світу (в т.ч. й України), протистояти раптовій хворобі), що торкнулись біологічної безпеки як окремих людей, так і суспільств, показали, що людство, як і раніше, лишається вразливим до агресивних біологічних, фізичних та інших чинників навколишнього середовища. Це відбувається тому, що біологічна безпека людини складається не лише з медичного аспекту. Дослідивши рівень фахових проблем, які стосуються біологічної безпеки населення України та їх міждисциплінарний зв'язок, стає вочевидь, що для підвищення рівня біологічної безпеки людини необхідна інтеграція різних фахових підходів (медико-біологічного, психолого-психіатричного, екологічного, юридичного тощо) в один комплексний, який буде здійснюватись не лише під час епідемій, стихійного лиха, чи техногенних катастроф, а й повсякденно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1979
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри судової медицини та медичного права



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.