Автореферати дисертацій кафедри терапевтичної стоматології : [47] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 47
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування диференційованого вибору засобів індивідуальної гігієни порожнини рота при захворюваннях пародонта в осіб молодого вікуМялківський, К. О.
2016Показники захворюваності зубів та їх залежність від фенотипічних особливостей соматично здорових чоловіків із різних регіонів УкраїниШінкарук-Диковицька, М. М.
2014Експериментально-клінічне обґрунтування вибору конструкції внутрішньоканальних штифтів для відновлення ендодонтично лікованих зубівСавичук, А. О.
2013Особливості перебігу та лікування захворювань пародонта у хворих на опікову хворобуБойцанюк, С. І.
2013Клініка, профілактика і лікування хвороб пародонта та слизової оболонки порожнини рота у жінок репродуктивного віку із залізодефіцитною анемієюТімохіна, Т. О.
2012Наукове обґрунтування сучасної стратегії профілактики захворювань пародонта в УкраїніАнтоненко, М. Ю.
2012Освітня парадигма відповідальності: Філософське осмисленняЛиновицька, О. В.
2011Особливості клінічного перебігу та лікування генералізованого пародонтиту при псоріазіЧегринюк, Л. Т.
2011Клініко-експериментальне обґрунтування застосування силера на основі біокерамікиДудік, О. П.
2009Профілактика і лікування карієсу та запальних захворювань пародонту у юних вагітних з прееклампсієюАлександров, Є. І.
2008Генералізований пародонтит і пародонтоз: Маркери спадкової схильності, патогенетичні механізми метаболічних порушень та їх комплексна корекціяМельничук, Г. М.
2006Лікування аномалій форми та зміни кольору окремих зубівФліс, Г. П.
2006Тяжкі ускладення пломбування кореневих каналів зубів: причини виникнення, особливості клініки, лікування та попередженняГоловчанська, О. Д.
2005Клініко-патогенетичні особливості застосування протизапальних засобів та ангіопротекторів в комплексному лікуванні генералізованого пародонтитуСередюк, І. Н.
2005Корекція порушень загальноадаптивних реакцій організму у комплексному лікуванні генералізованого пародонтитуДземан, Н. А.
2002Порушення систем гемостазу, клітинного і гуморального імунітету при запальних і дистрофічно-запальних захворюваннях пародонта у підлітків та їх корекція у комплексному лікуванніЖирова, В. Г.
2002Особливості клінічного перебігу та лікування червоного плоского лишаю слизової оболонки порожнини рота у хворих на інсулінозалежний цукровий діабетВасильченко, О. І.
2002Вибір антибактеріальних препаратів у комплексному лікуванні генералізованого пародонтиту у хворих на виразкову хворобу шлунку та дванадцятипалої кишки, асоційовану з Helycobacter piloryЛиновицька, О. В.
2007Обгрунтування диференційованої антибактеріальної терапії та оцінка її ефективності у комплексному лікуванні генералізованого пародонтитуТивоненко, Л. І.
2008Особливості клініки, діагностики, профілактики та лікування захворювань пародонта у вагітних із акушерською патологієюШекера, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 47