Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1212
Назва: Сучасні моделі психофізіологічної оцінки готовності персоналу до роботи в екстремальних умовах
Автори: Калашченко, С. І.
Ключові слова: психофізіологічна оцінка
функціональний стан
стресостійкість
профілактика
тестування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний медичний універсистет імені О.О. Богомольця, ГО "Асоціація з медичної та психологічної реабілітації"
Серія/номер: Міжнародний журнал «Загальна і медична психологія» №3 (03);
Короткий огляд (реферат): Психофізіологічні методи досліджень все ширше використовуються для оцінки стану людини при проведенні профорієнтаційної роботи, добору персоналу, визначенні їх подальшої спеціалізації та з метою оцінювання функціонального стану людини яка була під дією стресорних чинників. В даній роботі проведено аналіз сучасних моделей психофізіологічної оцінки стану людини професія якої буде пов’язана з екстремальними умовами праці. Мета роботи – визначити кращі сучасні моделі психофізіологічної оцінки стану людини, зокрема, їх комбінування та поєднання, в залежності від умов проведення дослідження, та виділити комплекс досліджень, що сприятимуть заощадженню часу під час проведення періодичних профілактичних оглядів спеціалістів та проаналізувати досвід інших країн, що використовують методи прихофізіологічної оцінки стану людини яка працює в екстремальних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1212
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasni modeli.pdf11,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.