Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10192
Назва: Розробка проєкту специфікації та методів контролю якості лікувальної косметики "Антиоксидантна сироватка з ліпосомальним вітаміном C"
Інші назви: Development of the project specification and quality control methods of medical cosmetics "Antioxidant serum with lipid vitamin C"
Автори: Славгородська, В. В.
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Бьюті індустрія поєднує в собі багато напрямків: перукарське мистецтво, нанесення макіяжу, сервіс по догляду за нігтями та косметологію. В нашій роботі мова піде саме про косметологію, яка є популярним напрямком в сучасному світі. Кожен клієнт може переконатись в якості продукції, яку хоче придбати, так як косметична продукція відповідає всім вимогам і стандартам. 20-го січня 2021 року було видано Постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту на косметичну продукцію» № 65, в якій окреслені всі питання щодо обігу косметичної продукції. Не тільки Технічний регламент є офіційним документом, а й Державна Фармакопея України. В ДФУ наразі є монографія на косметичну продукцію, в якій описані рекомендації по стандартизації косметичної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10192
Розташовується у зібраннях:Магістерські роботи студентів кафедри хімії ліків та лікарської токсикології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антиоксидантна сироватка з ліпосомальним вітаміном C.pdf516,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.