Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10191
Назва: Розробка проєкту специфікації та методів контролю якості для лікувальної косметики «Сироватка для обличчя зволожувальна з гіалуроновою кислотою та ніацинамідом»
Інші назви: Development of the project specification and quality control methods for medical cosmetics "Moisturizing face serum with hyaluronic acid and niacinamide"
Автори: Рукосмотрова, О. В.
Ключові слова: dietary supplements, glycine, specification, methods of analysis
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з великою популярністю та розвитком бьюті індустрії на ринку України з’являється велика кількість косметичної продукції. Звичайно кожен покупець хоче бути переконаний в тому, що та продукція яку він купує є якісною і відповідає всі вимогам. Водночас з боку держави також приймаються міри щодо врегулювання питання обігу косметичної продукції, де було затверджено Технічний регламент на косметичну продукцію (Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту на косметичну продукцію» від 20.01.2021 р. № 65; Тому регуляторні вимоги до косметичної продукцію посилюються, що в свою чергу змушує виробників проводити стандартизацію даної продукції. Також введено в дію монографію ДФУ на Косметичну продукцію, яка має ряд рекомендацій до подальшої стандартизації косметичної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10191
Розташовується у зібраннях:Магістерські роботи студентів кафедри хімії ліків та лікарської токсикології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.