Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/7344
Назва: Ефективність та безпека застосування дезлоратадину у дітей із алергічними станами (Огляд літератури, власні дослідження)
Автори: Марушко, Ю. В.
Хомич, О. В.
Ключові слова: діти
алергія
лікування
антигістамінні препарати
дезлоратадин (Едем)
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сімейна медицина
Бібліографічний опис: Marushko, Y., & Khomych, O. (2020). Ефективність та безпека застосування дезлоратадину у дітей із алергічними станами (Огляд літератури, власні дослідження). Family medicine, (5-6), 84-88.
Серія/номер: Сімейна медицина;№5-6 (91-92)
Короткий огляд (реферат): За даними вчених, відомо більш ніж 20 тис. алергенів і їхня кількість невпинно збільшується. Тому дитяча алергія залишається однією з актуальних проблем сучасної медицини, адже алергічні захворювання у дорослих у більшості випадків починаються з дитинства. У статті узагальнені власні дані та представлено науковий огляд медичної літератури, який присвячений аналізу проблеми лікування алергічних захворювань дезлоратадином у дітей. На сьогодні спостерігається значна поширеність алергічних станів у дітей. Про аналізовано вплив дезлоратадину на перебіг алергічних захворювань. Огляд літератури продемонстрував високий профіль безпеки дезлоратадину. Зазначені особисті дані щодо терапії дезлоратадином сезонного алергічного риніту у дітей. Наведені у статті дані літератури та власний досвід дозволяють зробити висновок, що алергічні стани залишаються актуальною про блемою клінічної медицини, а застосування антигістамінних препаратів, зокрема дезлоратадину, підвищує ефективність терапії алер гозів і пришвидшує одужання та зникнення симптомів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/7344
ISSN: 2307-5112
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри педіатрії післядипломної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
225468-Article Text-513738-1-10-20210224.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.