Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/7229
Назва: Аналіз динаміки розвитку ринку безрецептурних лікарських засобів у світі та в Україні
Автори: Гала, Л. О.
Ключові слова: фармацевтичний ринок
безрецептурні ЛЗ
відповідальне самолікування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Формування Національної лікáрської політики за умов впровадження медичного страхування: питання освіти, теорії та практики: матер. VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 березня 2023 р. / ред. кол.: А.С. Немченко та ін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2023. – 384 с.
Короткий огляд (реферат): Упродовж останніх десятиліть відбуваються суттєві зміни в психології споживача «аптечного кошика», який намагається зайняти активну позицію стосовно власного здоров’я. Підставою для використання самолікування, як складової охорони здоров’я, на практиці є поліпшення загального рівня медичної грамотності населення, покращення якості життя та його тривалості, активний розвиток фармацевтичного ринку. У розвинених країнах відповіддю на вимоги суспільства стала концепція відповідального самолікування, що потребує фізичної та економічної доступності для населення ефективних і безпечних лікарських засобів (ЛЗ) безрецептурного відпуску.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/7229
Розташовується у зібраннях:Матеріали науково-практичних конференцій кафедри організації та економіки фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6-nlp-oef-sbirnyk-2023-248-250.pdf483,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.