Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/6467
Назва: Научные основы потребления витаминов, минералов и растительных диетических добавок в профилактике и лечении сердечно-сосудистых, онкологических и офтальмологических заболеваний.
Інші назви: Наукові основи споживання вітамінів, мінералів і рослинних дієтичних добавок в профілактиці і лікуванні серцево-судинних, онкологічних і офтальмологічних захворювань.
Автори: Залеський, В. М.
Велика, Н. В.
Ключові слова: дієтичні добавки
вітаміни
мінеральні речовини
рослинні дієтичні добавки
профілактика
лікувально-дієтична терапія
серцево-судинні захворювання
онкологічні захворювання
офтальмологічні захворювання
клінічні дослідження
Дата публікації: 2009
Видавництво: Київ.ЗАЩ “Віпол”
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати рандомізованих клінічно контрольованих досліджень з використанням плацебо-контролю в області лікування і профілактики дієтичними добавками до їжі серцево-судинних, онкологічних та офтальмологічних захворювань у пацієнтів працездатного і похилого віку. Проаналізовані результати застосування популярних дієтичних добавок з врахуванням відомостей про їх джерела отримання, дозуванні і безпечності застосування. Наведені дані покликані допомогти отримати уявлення з питань доказових принципів використання дієтичних добавок. Вперше представлено особливості молекулярних механізмів дії дієтичних добавок.
Опис: Узагальнено результати рандомізованих клінічно контрольованих досліджень з використанням плацебо-контролю в області лікування і профілактики дієтичними добавками до їжі серцево-судинних, онкологічних та офтальмологічних захворювань у пацієнтів працездатного і похилого віку. Проаналізовані результати застосування популярних дієтичних добавок з врахуванням відомостей про їх джерела отримання, дозуванні і безпечності застосування. Наведені дані покликані допомогти отримати уявлення з питань доказових принципів використання дієтичних добавок. Вперше представлено особливості молекулярних механізмів дії дієтичних добавок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/6467
ISBN: 978-5-8238-0890-3
Розташовується у зібраннях:Наукові видання кафедри гігієни та екології №4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Науч основи потреб вит.pdf4,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.