Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/5838
Назва: Результати клінічного дослідження "Відкрите багатоцентрове рандомізоване дослідження з оцінки ефективності препарату Біовен, виробництва ТОВ "Біофарма плазма", в комплексній терапії пацієнтів з пневмонією, що викликана коронавірусною інфекцією COVID-19/SARC-COV-2"
Автори: Рибаков, А. Р.
Жебеленко, Я. Г.
Дубров, С. О.
Кавардакова, Н. В.
Мацібох, С. В.
Балакай, М. О.
Вдовенко, Д. В.
Дейнека, А. М.
Мазур, Р. В.
Мазур, О. М.
Мазуркевич, І. П.
Алексанян, Т. І.
Берник, І. П.
Іванченко, Н. О.
Токарєв, В. П.
Бошкова, Л. К.
Заноздра, С. Л.
Лаврюкова, С. Я.
Проніна, О. В.
Лукіянчук, В. А.
Солярик, С. О.
Вжецон, Т. В.
Гурківська, М. В.
Мороз, Л. В.
Паращук, О. І.
Романчук, К. Ю.
Жеворонко, Н. Б.
Кадубець, О. Я.
Копча, В. С.
Куриляк, Л. Б.
Кобринська, О. Я.
Кузюк, М. Г.
Левандовська, Х. В.
Фіщук, Р. М.
Кобилян, І. В.
Гащишин, П. А.
Романів, Л. Я.
Яковенко, О. К.
Гутор, Т. Г.
Ліщук-Якимович, Х. О.
Чоп'як, В. В.
Гавриленко, О. О.
Геля, К. М.
Дуброва, К. А.
Славута, Г. Б.
Ключові слова: Covid-19, тяжка пневмонія, внутрішньовенний імуноглобулін, Біовен
Дата публікації: 2020
Видавництво: Pain, anaesthesia & intensive care
Короткий огляд (реферат): У статті представлені результати відкритого багатоцентрового рандомізованого клінічного дослідження з оцінки ефективності препарату Біовен, виробництва ТОВ «Біофарма Плазма». Дане дослідження було проведене в Україні у 9 клініках. Внутрішньовенний імуноглобулін, Біовен, застосовувався в комплексній терапії пацієнтів з пневмонією, що викликана коронавірусною інфекцією COVID-19 / SARS-CoV-2, у дозі 0,8-1,0 г/кг протягом 2 діб (курсова доза – 1.6-2.0 г/кг маси тіла). Препарат Біовен підтвердив свою клінічну ефективність у даної категорії У статті представлені результати відкритого багатоцентрового рандомізованого клінічного дослідження з оцінки ефективності препарату Біовен, виробництва ТОВ «Біофарма Плазма». Дане дослідження було проведене в Україні у 9 клініках. Внутрішньовенний імуноглобулін, Біовен, застосовувався в комплексній терапії пацієнтів з пневмонією, що викликана коронавірусною інфекцією COVID-19 / SARS-CoV-2, у дозі 0,8-1,0 г/кг протягом 2 діб (курсова доза – 1.6-2.0 г/кг маси тіла). Препарат Біовен підтвердив свою клінічну ефективність у даної категоріїУ статті представлені результати відкритого багатоцентрового рандомізованого клінічного дослідження з оцінки ефективності препарату Біовен, виробництва ТОВ «Біофарма Плазма». Дане дослідження було проведене в Україні у 9 клініках. Внутрішньовенний імуноглобулін, Біовен, застосовувався в комплексній терапії пацієнтів з пневмонією, що викликана коронавірусною інфекцією COVID-19 / SARS-CoV-2, у дозі 0,8-1,0 г/кг протягом 2 діб (курсова доза – 1.6-2.0 г/кг маси тіла). Препарат Біовен підтвердив свою клінічну ефективність у даної категоріїхворих, що зафіксовано в більш швидкій нормалізації клінічного стану, зростанні абсолютної кількості лімфоцитів як одного з найбільш прогностично значущих критеріїв тяжкості COVID-19, та достовірному зменшенні летальності в порівнянні з контрольною групою. Цей позитивний результат можна пояснити імуномоделюючою дією високих доз внутрішньовенного імуноглобуліну, що впливає на цитокіновий шторм, який вважається одним з основних патогенетичних механізмів тяжкого перебігу COVID-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/5838
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації анестезіології та інтенсивної терапії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.