Дисертації 2023 року : [46] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Прогнозування анатомічного та функціонального результатів комбінованого хірургічного лікування регматогенного відшарування сітківкиЖук, А. М.
2023Обґрунтування органозберігаючої тактики хірургічного лікування папілярного раку щитоподібної залозиКвітка, Д. М.
2023Визначення предикторів метастазування папілярної карциноми щитоподібної залози на доопераційному етапіЛіщинський, П. О.
2023Оптимізація діагностики та прогнозування порушень тромбоцитарного гемостазу у хворих з гострим та хронічним коронарними синдромами і коморбідними станами після стентування коронарних артерійКозачишин, Н. І.
2023Клініко-лабораторне обґрунтування особливостей перебігу та лікування вікової дегенерації макули на тлі зниження рівня вітаміну D у жінок у постменопаузальному періодіКомарова, Т. М.
2023Клініко-експериментальне обґрунтування методів остеосинтезу нижньої щелепи із використанням фіксаторів з низькомодульного титанового сплаву (β-Zr-Ti-Nb)Романова, А. Ю.
2023Вибір оптимального методу седації в ранньому післяопераційному періоді у пацієнтів після кардіохірургічних втручань із застосуванням штучного кровообігуПлечиста, Є. Е.
2023Особливості клінічного перебігу і діагностики гострого середнього отиту у пацієнтів із інсуліннезалежним цукровим діабетомФілатова, Г. А.
2023Роль плацентарних факторів у формуванні вроджених вад серця у плодаДудєріна, Ю. В.
2023Роль поліморфізму генів апотозного каскаду в розвитку сенсоневральної приглухуватостіАмірханова, М. Р.
2023Медико-соціальне обгрунтування оптимізації онкодерматологічної допомоги населенню в умовах розвитку системи громадського здоров’яКалашникова, Н. М.
2023Фактори серцево-судинного ризику у лікарів загальної практики – сімейних лікарів із синдромом професійного вигоранняБотякова, В. В.
2023Науково-методичні підходи впровадження госпітальної оцінки медичних технологій в системі охорони здоров’яФілінюк, О. М.
2023Технологія змішаного навчання ортодонтії студентів стоматологічних спеціальностей закладів вищої медичної освітиМельник, Б. М.
2023Науково-практичні підходи до оцінки технологій охорони здоров’я при фармакотерапії раку молочної залозиРафальська, Я. Д.
2023Морфологічні та імуногістохімічні особливості нейроендокринних новоутворень легеньЧитаєва, Г. Є.
2023Діджиталізована психокорекція та психопрофілактика стрес-асоційованих розладів серед постраждалих від війни в УкраїніЛагутіна, С. І.
2023Імунологічні особливості патогенезу, діагностики та терапії цілорічного риніту у хворих із сенсибілізацією до кліщів домашнього пилуЮр'єв, С. Д.
2023Динаміка та ступінь відновлення пацієнтів з церебральним інсультом при лікуванні в інтегрованому інсультному блоці у різні періоди захворюванняФломін, Ю. В.
2023Роль шийної медіастиноскопії у діагностиці та лікуванні раку легеньПіскорський, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46