Дисертації 2023 року : [46] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 46
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Медико-психологічний супровід пацієнтів з нервовою анорексією в контексті сімейного функціонування та психо-емоційного статусу батьків/опікунівСак, Л. В.
2023Значення маркерів запалення, інтерлейкіну-10 та специфічних аутоантитіл для оцінки активності і прогнозування перебігу системного червоного вовчакаКоляденко, Д. І.
2023Хірургічне лікування хворих на спадковий рак грудної залозиКостюченко, Є. В.
2023Комплексне лікування хворих на відкриті переломи нижньої щелепи при наявності зуба в щілині переломуМазурик, Я. М.
2023Загоєння ран м’яких тканин щелепно-лицевої ділянки, закритих різними методамиЖураковська, Г. В.
2023Особливості менеджменту стресового нетримання сечі у жінок пізнього репродуктивного та пременопаузального вікуПучко, М. С.
2023Алгоритм ведення жінок фертильного віку з цервікальною інтраепітеліальною неоплазією на фоні трихомонадної інфекціїНеймарк, О. С.
2023Ефективність та патогенетичне обґрунтування лазерних технологій в лікуванні атрофічного кольпіту у жінок постменопаузального віку. - Кваліфікаційна наукова праця на правах рукописуМомот, А. А.
2023Прогнозування та профілактика рецидивів гіперпластичних процесів ендометрія у жінок репродуктивного вікуКравченко, Ю. В.
2023Оптимізація технології ендопротезування колінного суглоба у пацієнтів з пухлинами кістокБіштаві Обада, М. А. Р.
2023Оптимізація гормонотерапії інгібіторами ароматази у хворих на метастатичний люмінальний (HER2-негативний) рак грудної залози з урахуванням поліморфізмів гена рецептора естрогенуТарасенко, Т. Є.
2023Особливості ортодонтичного лікування пацієнтів з різним типом росту лицевого черепа у змінному періоді прикусу зі скупченістю зубів у фронтальному відділіКримовський, К. Г.
2023Клініко-лабораторне обґрунтування конструкцій повних знімних протезів у пацієнтів cтаречого віку з складними анатомофізіологічними умовамиБогатирьова, Д. І.
2023Малоінвазивні технології у лікуванні судинних аномалій органів черевної порожнини та заочеревинного простору у дітейДєгтярьова, Д. С.
2023Нові аспекти патогенезу і оцінки ефективності лікування жінок з клімактеричним синдромом у перименопаузіСокол, І. В.
2023Порівняльна токсиколого-гігієнічна оцінка і профілактика несприятливої дії нанопорошків діоксиду титану та композиту нанодіоксиду титану з наносріблом в умовах виробництваРябовол, В. М.
2023Медико-соціальне обґрунтування удосконалення методології управління якістю стоматологічної допомогиГрохотов, В. А.
2023Оптимізація хірургічного лікування хворих із синдромом обструктивного апное снуДенисенко, Р. Ю.
2023Обгрунтування вибору методу знеболення вагінальних пологів шляхов визначення рівня задоволеності жінки пологами та народженням дитиниРоманенко, А. М.
2023Оцінка ризику комбінованого впливу пестицидів на здоров’я людини при їх надходженні до організму з харчовими продуктами рослинного походженняЯструб, А. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 46