Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/4480
Назва: Передумови впровадження концепції холістичного маркетингу у діяльність вітчизняних аптечних закладах
Автори: Алєкперова, Н. В.
Сахнацька, Н. М.
Ключові слова: холістичний маркетинг
фармація
Дата публікації: 11-лис-2022
Видавництво: Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики: матер. X міжнарод. наук.-практ. internet-конференції з міжнар. участю, Харків, 10 листопада 2022 / ред. кол.: О.В. Посилкіна, О.В. Літвінова, Ю.С. Братішко, А.Г. Лісна, Ю.– Харків : НФаУ, 2022. – 430 с.
Короткий огляд (реферат): Особливість холістичного маркетингу як комплексного підходу в управлінні полягає у клієнторієнтованому підході та максимальній орієнтації на потреби споживача. Концепція холістичного маркетингу вже тривалий час використовується у діяльності закордонних аптечних закладів, однак у вітчизняній фармації даний підхід поки не користується великою популярністю. Впровадження холістичного маркетингу вимагає від підприємств фармацевтичного профілю виконання певних дій, які і зумовлять успішну інтеграцію холістичної концепції у діяльність вітчизняних аптек.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/4480
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конференції 10.11.2022-299-301 (1).pdf315,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.