Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/3558
Назва: Невідкладні стани в педіатричній практиці: навчальний посібник. Друге видання.
Автори: Марушко, Ю. В.
Шеф, Г. Г.
Глумчер, Ф. С.
Ярославська, С. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київ. ВСВ "Медицина"
Бібліографічний опис: Невідкладні стани в педіатричній практиці: навч. посіб. / Ю.В. Марушко, Г.Г. Шеф, Ф.С. Глумчер, С.М. Ярославська. – 2-е вид., переробл. та допов. – К. : ВСВ «Медицина», 2020. – 440 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначено для засвоєння навчального матеріалу з надання невідкладної допомоги дітям. Розглянуто основні невідкладні стани в педіатрії в аспекті етіопатогенезу, клінічної картини, діагностики та лікування. Матеріали посібника підготовлено на основі сучасних клінічних рекомендацій. Затверджених у країнах Європейського Союзу, США, Канаді, що є одним із важливих шляхів упровадження доказової медицини в Україні. Також використано накази МОЗ України згідно з протокольним нозологічним підходом у терапії невідкладних станів. Для студентів старших курсів, лікарів-інтернів медичних закладів вищої освіти, педіатрів, лікарів загальної практики – сімейних лікарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/3558
ISBN: 978-617-505-773-5
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри педіатрії післядипломної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НЕВІДКЛАДНІ СТАНИ У ДІТЕЙ 2020_Шеф ГГ.pdf5,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.