Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2613
Назва: Особливості психічного здоров’я медичних працівників
Автори: Городнова, Н. М.
Панів, У. Я.
Дата публікації: жов-2015
Бібліографічний опис: Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України : матеріали Науково-практичної конференції (Київ, 21 жовтня 2015 року)
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ через свою динамічність та суперечливість створює різноманітні проблеми для людини та втручається в її особистісний простір. Соціально-технологічний прогрес спри чиняє зростання негативного впливу різних чинників на особистість; збільшується повсякден не фізичне та психологічне навантаження; загострюється почуття страху, невизначеності, не впевненості, розгубленості й розчарування. Усе це негативно позначається на здоров’ї людини загалом і на її психічному здоров’ї зокрема. Враховуючи те, що людське життя є найвищою суспільною цінністю, перед суспільством постає ряд важливих завдань, серед яких найважливішим є вирішення проблеми збереження здоров’я людини, у тому числі й психічного. Саме тому виникає потреба у пошуку шляхів збереження психічного здоров’я людини з урахуванням різних умов її життєдіяльності, як зви чайних, так і особливих.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2613
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри загальної і медичної психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості психічного здоров’я -270-271.pdf109,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.