Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2588
Назва: Стандартні операційні процедури як складова системи управління якістю в медичних випробувальних лабораторіях
Автори: Гринзовська, В. О.
Черненко, Л. М.
Дата публікації: бер-2021
Видавництво: Київ, 2021
Бібліографічний опис: Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини (Збірка матеріалів науково-практичної конференції з міжнародною участю) 17 березня 2021 р.
Короткий огляд (реферат): Для ХХІ ст. постає дуже важливим характерне питання забезпечення належної якості продукції і послуг та підвищення якості у всіх її проявах. Хоча ці питання були актуальними в усі часи, проте особливу гостроту вони набули в період становлення і активного розвитку ринкових відносин в економіці. На сьогодні проходить процес інтегрування України до європейських і світових економічних структур. Це вимагає засвоєння нових правил гри, які диктує ринкова економіка, де виживає те підприємство (організація), що має найбільш сучасні технології, вищу якість продукції, найнижчі ціни і високі орієнтири на найвимогливішого споживача. Раніше споживач лише бажав якості, а зараз він її вимагає.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2588
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.