Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2586
Назва: Оцінка найбільш поширених проблем, що виникають за дистанційної форми навчання в учасників освітнього процесу
Автори: Білоус, О. С.
Дюдіна, І. О.
Білоус, С. В.
Дата публікації: кві-2021
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми вищої медичної освіти і науки. Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю (м. Харків, 8 квітня 2021 року)
Короткий огляд (реферат): Вступ. Проблема якості вищої медичної освіти в Україні завжди посідала одне з перших місць у загальнонаціональному рейтингу навіть за непорушених умов життєдіяльності в державі. На черговій хвилі загострення світової пандемії коронавірусу COVID-2019 усім вищим навчальним закладам (у тому числі й медичним) доводиться все більше змінювати загальноприйняті та перевірені часом і досвідом підходи до надання якісної освіти студентам та впроваджувати у навчальний процес сучасні новітні технології та експериментальні програми, що може негативно впливати на якість знань, отриманих студентами в процесі дистанційного навчального процесу, адже значна кількість таких методик і програм тестується вперше саме студентами та виклада чами безпосередньо під час навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2586
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.