Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2580
Назва: Сучасні напрямки попередження виникнення надзвичайних ситуацій в лікувальних закладах
Автори: Мартиненко, С. О.
Гринзовський, А. М.
Калашченко, С. І.
Дата публікації: лют-2021
Видавництво: Харків – 2021
Бібліографічний опис: Матеріали Круглого столу «Суб’єкти забезпечення цивільного захисту (регіонального та місцевого рівня) в реалізації завдань із запобігання та ліквідації наслідків НС»
Короткий огляд (реферат): В наш час гостро постає питання збереження здоров’я населення, що є глобальною проблемою у всьому світі. Вирішення цієї проблеми визначає подальше існування людства як біологічного виду. Найголовнішим пріоритетом як розвинутих країн, так і країн що розвиваються – є збереження дієздатності, зміцнення здоров’я населення та забезпечення довголіття. Завдання, які стоять перед сучасною системою охорони здоров’я України спрямовані на зміцнення та збереження здоров’я цивільного населення, що досягається шляхом постійної кропіткої роботи в напрямках профілактики та попередження виникнення хворобливих станів і надзвичайних ситуацій (НС) в лікувальних закладах першого (амбулаторного) та другого (стаціонарного) рівня надання медичної допомоги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2580
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ.pdf3,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.