Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2574
Назва: Вплив бойових дій та надзвичайних ситуацій на стан довкілля зони АТО
Інші назви: Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини (Збірка матеріалів Науково-практичної конференції з міжнародною участю) 17 березня 2021 р.
Автори: Жадан, В. В.
Мартиненко, С. О.
Калашченко, С. І.
Дата публікації: бер-2021
Видавництво: НМУ імені О.О.Богомольця
Короткий огляд (реферат): При веденні бойових дій турбота про довкілля перебуває на останньому місці, не зважаючи на довготривалі негативні наслідки, що мають безпосередній вплив на навколишнє середовище та населення. В умовах військового конфлікту основною небезпекою є забруднення навколишнього середовища. До причин, що мають негативний вплив, варто віднести аварії та порушення роботи на промислових регіональних підприємствах. Більше ніж 500 випадків, пов’язаних з порушенням штатної діяльності на підприємствах в зоні проведення АТО було зафіксовано в період з 2014 по 2017 рік. У цей термін були виявлені випадки виникнення аварійних ситуацій, значна частина яких обумовлена потенційною небезпекою для населення і навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2574
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА СТАН-22-23.pdf551,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.