Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2017
Назва: Актуальне питання судово-медичної експертизи: вплив алкоголю на структуру насильницької смерті
Автори: Федорова, О. А.
Ключові слова: вплив алкоголю, структура насильницької смерті
Дата публікації: 2017
Видавництво: Мат-ли конференції (24 листопада 2017): «Актуальні питання кримінального процесу, криміналістики та судової експертизи»: НАВС, ННІПФЕКП. - Київ.
Короткий огляд (реферат): І досі, одним з актуальних питань судово-медичної експертизи є експертиза випадків насильницької смерті на фоні попереднього вживання алкоголю. Тому, метою нашої планової кафедральної роботи стало вивчення показників насильницької смерті серед населення міста Києва на фоні алкогольного сп’яніння, протягом 2001-2015 рр., з метою подальшого їх зменшення. Фрагментом власної роботи стало дослідження смертності населення столиці протягом 2006-2007 рр. в результаті проведеного аналізу основних складових насильницької смертності серед населення м. Києва протягом 2006-2007 рр., було встановлено, що споживання етилового алкоголю серед населення і досі є основним чинником, який досить чуттєво впливає на структуру смертності населення. Особливо, дія цього чинника відчутна в таких причинах смерті, як: отруєння, травми від дії тупих та гострих предметів тощо. Також, вживання алкоголю впливає на виникнення обставин, за яких скоюються вбивства та самогубства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/2017
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри судової медицини та медичного права



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.