Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1968
Назва: Обгрунтування вибору екстракту слини об’єктом тезиграфічного встановлення онкомаркерів
Автори: Федорова, О. А.
Кашапова, Н. Р.
Ключові слова: тезиграфічні візуальні онкомаркери
Дата публікації: 2020
Видавництво: Priority directions of science development. Abstracts of the 4th International scientific and practical conference. SPC “Sci-conf.com.ua”. Lviv, Ukraine.
Короткий огляд (реферат): В повсякденній практиці судово-медичним експертам доводиться встановлювати або підтверджувати наявність злоякісного онкологічного процесу у померлих та живих осіб, під час виконання експертиз. Попередніми роботами було доведено доцільність залучення тезиграфічного методу досліджень у судово-медичну практику. Враховуючи досвід попередніх дослідників в галузі тезиграфії біорідин організму людини та власний досвід кристалографічно-патоморфологічного аналізу екстрактів крові, сечі та слини, вважаємо, що саме слина задовольняє всім вимогам тезиграфічного дослідження, оскільки візуалізація особливостей кристалізації даного екстракту є наочною та швидкою.екстракти слини якнайкраще задовольняє усі вимоги для проведення швидкого та ефективного тезиграфічного аналізу стану здоров’я людини в нормі та під час хвороби на злоякісне новоутворення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1968
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри судової медицини та медичного права



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.