Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1966
Назва: Діагностичні показники, які можуть застосовуватись для кристаломорфологічного аналізу тезиграм екстрактів слини в судово-медичній практиці / Scientific achievements of modern society.
Автори: Федорова, О. А.
Ключові слова: тезиграфія екстрактів слини, діагностичні тезиграфічні показники
Дата публікації: 2020
Видавництво: Abstracts of the Vth International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Liverpool, United Kingdom.
Короткий огляд (реферат): В результаті вперше проведеного для потреб судово-медичної практики порівняльного кристаломорфологічного аналізу тезиграм екстрактів з внутрішніх органів і тканин трупів та слини здорових і хворих осіб, виявилось, що: 1. Тезиграми екстрактів слини осіб, що страждають на різні хвороби, відрізняються за своїми кристаломорфологічними показниками від тезиграм здорових осіб та тезиграм, отриманих з трупного матеріалу. 2. Діагностичними показниками тезиграм екстрактів слини, які можуть використовуватись в судово-медичній практиці, виявились наступні ознаки кристалізації: особливості морфологічної однорідності рисунку, характер розміщення рисунку, ознаки симетрії, кількість центрів кристалізації, форма кристалів та їх ріст, прозорість кристалів, порядки первинних дендритів, наявність повторної кристалізації, наявність деформацій кристалів в різних площинах росту, вираженість деформацій та наявність поломок кристалів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1966
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри судової медицини та медичного права



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.