Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1576
Назва: Питання надання стоматологічної допомоги в Україні. судово-медичні аспекти
Автори: Ергард, Н. М.
Михайличенко, Б. В.
Біляков, А. М.
Плетенецька, А. О.
Ключові слова: дефект, надання медичної допомоги, стоматологія, судово- медічна експертиза.
Дата публікації: січ-2020
Видавництво: The 5th International scientific and practical conference “Topical issues of the development of modern science” (January 15-17, 2020) Publishing House “ACCENT”, Sofia, Bulgaria. 2020. 1057 p.
Бібліографічний опис: URL: http://sci-conf.com.ua.
Короткий огляд (реферат): Питання якості та правильності надання медичної допомоги повстало особливо гостро у сучасному житті. Дефекти, що допускаються стоматологами, можуть призвести і до тяжких наслідків. У статті проведено дослідження комісійних судово-медичних експертиз, виконаних у судово- медичному відділі ДУ «Головного бюро судово-медичної експертизи МОЗ України» за 2012-2019 рр за справами стосовно дефектів надання медичної допомоги, у тому числі стоматологічного профілю, та виявлено, що серед них переважали: дефекти протезування, ускладнення після стоматологічного лікування, пов’язані з гіпердіагностикою, гнійні ускладнення, попадання матеріалів пломбування. Ускладнюють оцінку якості надання медичної допомоги при проведенні судово-медичної експертизи труднощі у вилученні електронної медичної документації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1576
ISBN: 978-619-93537-5-2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри судової медицини та медичного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pbtannya nadannya stomatologichnji dopomogu v Ukraine.pdf344,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.