Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1566
Назва: Філософсько-антропологічні виміри застосування сучасних інформаційних технологій у сфері комунікації.
Автори: Верменко, А. Ю.
Ключові слова: Інформаційні технології, комунікація, соціально-комунікативної діяльності студентів та викладачів
Дата публікації: 26-бер-2019
Видавництво: НАУ (Національний авіаційний університет, м. Київ)
Бібліографічний опис: Формування адекватної суспільним умовам і потребам загальної і професійної інформаційної культури є одним з пріоритетних завдань систем середньої, вищої та післядипломної освіти, які повинні бути зорієнтовані на розвиток інтелекту особи, мати випереджаючий характер, тобто бути націленими на вирішення проблем майбутнього стану суспільства.
Серія/номер: Трансформація мови комунікацій у мережевому суспільстві (Всеукраїнський «круглий стіл» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискурс мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація») [Текст] : зб. наук. пр. (Київ, 26 берез. 2019 р.) / за заг. ред. Л. Г. Дротянко.;Київ : НАУ, 2019. — С. 14-18.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження філософсько-антропологічних проблем застосування сучасних інформаційних технологій у сфері комунікації зумовлена як великими масштабами їх поширення в сучасному суспільстві та високим рівнем впливу цих технологій на розвиток структури особистості їх користувачів, зокрема на зміну форм і змісту соціально-комунікативної діяльності студентів та викладачів. Формування адекватної суспільним умовам і потребам загальної і професійної інформаційної культури є одним з пріоритетних завдань систем середньої, вищої та післядипломної освіти, які повинні бути зорієнтовані на розвиток інтелекту особи, мати випереджаючий характер, тобто бути націленими на вирішення проблем майбутнього стану суспільства. Оскільки формування і переформування навичок інформаційної діяльності може і повинно відбуватися упродовж всього життя людини, необхідна цілісна і системна методика формування інформаційної культури особистості.
Опис: Матеріали Всеукраїнського «круглого столу» «Трансформація мови комунікацій у мережевому суспільстві» ( в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискурс мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація») [Текст] : зб. наук. пр. (Київ, 26 берез. 2019 р.) / за заг. ред. Л. Г. Дротянко. – Київ : НАУ, 2019. — С. 14-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/1566
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри філософії, біоетики та історії медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VermenkoThesis5-2019.pdfТези Всеукраїнського «круглого столу» Трансформація мови комунікацій у мережевому суспільстві116,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.