Автореферати дисертацій кафедри педіатрії №2 : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Порушення моторної функції верхнього відділу травного каналу у дітей старшого віку із синдромом вегетативних дисфункцій та шляхи їх корекціїКаруліна, Ю. В.
2012Діагностика та оцінка ефективності лікування helicobacter pylori-асоційованих гастродуоденальних захворювань у дітейСалтанова, С. Д.
1995Особливості ранньої адаптації новонароджених з проявами гіпоксії при застосуванні ліпінуЧерній, О. Ф.
1983Значение клинико-инструментальных показателей и активности креатининкиназы, лактатдегидрогиназы и ее изоферментов сыворотки крови в диагностике приобретенных заболеваний сердца у детейКузьменко, А. Я.
1994Патогенетичне медикаментозне і немедикаментозне лікування порушень серцевого ритму у дітейКузьменко, А. Я.
1998Стан серцево-судинної системи у дітей із зон екологічного неблагополуччяВолосовець, О. П.
2016Особливості клінічного перебігу бронхіальної астми у дітей з поліморфізмом гена структурного білка шкіри та шляхи підвищення ефективності її терапіїПавлик, О. В.
2016Особливості клінічного перебігу атопічних захворювань у дітей в залежності від поліморфізму генів, що кодують білки лізосомного та протеасомного протеолізуЄмець, О. В.
2004Особливості ранньої неонатальної адаптації та корекція порушень у дітей від матерів з передчасним відшаруванням нормально розміщеної плацентиШевцова, Т. І.
2001Показники стану імунної системи в різні фази запалення та диференційоване застосування лаферону при бронхолегеневій патології у дітейКовальчук, О. Л.
2005Комплексне патогенетичне лікування дітей з бронхообструктивним синдромомПрохорова, М. П.
1998Стан серцево-судинної системи у дітей, які перенесли анте- та інтранатальну гіпоксію, і його патогенетична корекціяКривопустов, С. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12