Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/12772
Назва: Ревматичні хвороби у дітей
Автори: Антипкін, Ю. Г.
Марушко, Ю. В.
Омельченко, Л. І.
Муквіч, О. М.
Марушко, Т. В.
Людвік, Т. А.
Дмитришин, О. А.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Ревматичні хвороби у дітей: навчальний посібник / Ю.Г. Антипкін, Ю.В.Марушко, Л.І. Омельченко та співав. – Київ, 2024. – 240 с.
Короткий огляд (реферат): В посібнику для самостійної роботи представлені сучасні відомості про етіологію, патогенез, діагностику та лікування ревматичних хвороб у дитячому віці. Висвітлені питання анатомо-фізіологічних особливостей та клініко-лабораторних обстежень кістково-м’язової системи у дітей. Надана інформація про гостру ревматичну лихоманку, хронічну ревматичну хворобу серця, ювенільний ідіопатичний артрит, системний червоний вовчак, ювенільний дерматоміозит, ювенільну системну склеродермію, найбільш розповсюджені системні васкуліти, яка ґрунтується на даних сучасних світових досягнень, мета-аналізах та протоколах лікування. Надані питання для самопідготовки, тестові завдання та клінічні задачі. Посібник адресовано педіатрам, лікарям загальної практики (сімейної медицини), дитячим кардіоревматологам, лікарям-інтернам, аспірантам, студентам старших курсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/12772
ISSN: УДК: 616-002.77-053.2(075)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри педіатрії післядипломної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyt_revmat_hvoroby_.pdf3,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.