Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11270
Назва: Спеціалізована сестринська практика в педіатрії
Автори: Мітюряєва-Корнійко, І. О.
Виговська, О. В.
Романенко, С. Ю.
Клець, Т. Д.
Корнієнко, А. Б.
Шевченко, Т. А.
Качалова, О. С.
Суходольська, Е. С.
Салтикова, Г. В.
Кривонос, Ю. М.
Ковальчук, І. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Спеціалізована сестринська практика в педіатрії : навчальний посібник / І. О. Мітюряєва-Корнійко, О. В. Виговська, С. Ю. Романенко, Т. Д. Клець, А. Б. Корнієнко,Т. А. Шевченко, О. С. Качалова, Е. С. Суходольська, Г. В. Салтикова, Ю. М. Кривонос, І. В. Ковальчук; за ред. проф. І. О. Мітюряєвої-Корнійко. К. : ДП «Експрес-об’ява», 2023. 376 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику подана необхідна для медичної сестри та майбутнього лікаря-педіатра інформація з нормативно-правового забезпечення сучасної державної політики України щодо охорони материнства та дитинства з урахуванням воєнного стану. Наведені нові дані з основних розділів профілактичної та реабілітаційної педіатрії, які стосуються питань догляду, виходжування здорових та надання медичної допомоги хворим дітям різного віку, функціональних обов’язків та практичних навичок середнього медичного персоналу педіатричних відділень на амбулаторному, стаціонарному рівнях, у дитячих оздоровчих і навчальних закладах, в бомбосховищах, у кабінетах телемедицини. Представлена сучасна концепція психо-соціальних та санітарногігієнічних заходів безпеки неінфекційних та інфекційних захворювань у дітей, а також надання реабілітаційної та невідкладної допомоги в умовах воєнного та повоєнного періодів в Україні. Зміст навчального посібника відповідає сучасним тематичним розділам освітньої програми з пропедевтичної педіатрії у медичних коледжах, додипломного навчання студентів ВЗО медичного та педагогічного профілів, а також програм інтернатури для навчання лікарів-педіатрів, лікарів загальної практики – сімейної медицини та спеціалістів різних лікарських спеціальностей. Для студентів, інтернів, викладачів, лікарів-практиків, керівників та організаторів закладів охорони здоров’я, волонтерів, вихователів та вчителів дитячих навчальних закладів, працівників закладів харчування, опікунів, батьків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11270
ISBN: 978-617-7389-27-8
ISSN: УДК 616-085:616.053.2(477)
DOI 10.51587/9786-1773-89278-2023-10
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри педіатрії №4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спеціалізована сестринська практика в педіатрії.pdf19,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.