Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11236
Назва: Фізіологія. Навчальний посібник до практичних занять і самостійної роботи студентів. Частина 2
Автори: Виноградова-Аник, О. О.
Гуменюк, А. В.
Карвацький, І. М.
Коник, У. В.
Моторна, Н. В.
Микула, М. М.
Несвітайлова, К. В.
Савчук, В. С.
Скрипка, О. В.
Строкіна, І. Г.
Тарасова, К. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Книга-плюс
Бібліографічний опис: Фізіологія. За редакцією Ігоря Карвацького. Навчальний посібник до практичних занять і самостійної роботи студентів. У 2-х томах. ‒ К.: Книга-плюс, 2023. Т.2 – 424 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику до практичних занять та самостійної роботи студентів з фізіології подані матеріали, які сприятимуть засвоєнню фізіології студентами вищих медичних закладів освіти, які навчаються за кредитно-трансферною системою (ЕCTS). Ці матеріали розроблені на підставі багаторічного педагогічного досвіду професорськовикладацького складу кафедри фізіології Національного медичного університету імені О.О.Богомольця та досвіду впровадження кредитно-трансферної системи організації навчального процесу. У навчальному посібнику подані матеріали для основних видів самостійної роботи студентів (СРС), описано практичні роботи, які виконують студенти на практичних заняттях, та схеми протоколів практичних занять, які студенти мають можливість записувати на сторінках навчального посібника, що сприятиме формуванню умінь аналізу результатів досліджень функцій організму та висновків за певним алгоритмом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11236
ISBN: 978-966-136-688-5
ISSN: УДК 612 (075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізіологія (ч2)укр(2023).pdf11,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.