Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11235
Назва: Фізіологія. Навчальний посібник до практичних занять і самостійної роботи студентів. Частина 1
Автори: Алієва, Т. А.
Гарґаун, О. Т.
Карвацький, І. М.
Киричек, П. В.
Клименко, Л. О.
Лагодич, Т. С.
Лещенко, І. В.
Лук’яненко, І. А.
Мисак, І. А.
Тарасова, К. В.
Шуляк, В. Д.
Щербак, О. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Книга-плюс
Бібліографічний опис: Фізіологія. За редакцією Ігоря Карвацького. Навчальний посібник до практичних занять і самостійної роботи студентів. У 2-х томах. ‒ К.: Книга-плюс, 2023. Т.1 – 324 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику до практичних занять і самостійної роботи студентів з фізіології подані матеріали, які сприятимуть засвоєнню фізіології студентами вищих медичних закладів освіти, які навчаються за кредитно-трансферною системою (ЕCTS). Ці матеріали розроблені на підставі багаторічного педагогічного досвіду професорськовикладацького складу кафедри фізіології Національного медичного університету імені О.О.Богомольця і досвіду впровадження кредитно-трансферної системи організації навчального процесу. У навчальному посібнику подано матеріали для основних видів самостійної роботи студентів (СРС), описано практичні роботи, які виконують студенти на практичних заняттях і схеми протоколів практичних занять, які студенти мають можливість записувати на сторінках навчального посібника, що сприятиме формуванню умінь аналізу результатів досліджень функцій організму і формулювання висновків за певним алгоритмом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/11235
ISBN: 978-966-460-114-3
ISSN: УДК 612 (075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізіологія (ч1)укр(2023).pdf12,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.