Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10438
Назва: Розробка інструментів та методів управління персоналом
Інші назви: Розробка інструментів та методів управління персоналом на прикладі Комунальне некомерційне підприємство «Київський міський пологовий будинок №6»
Автори: Александренко, Н. О.
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Зміст роботи: у кваліфікаційній роботі магістра узагальнено теоретикометодологічні підходи до застосування сучасних інструментів та методів систем управління персоналом, покращення системи мотивації персоналу та розширення соціального партнерства. Надано організаційно-економічну характеристику Комунальне некомерційне підприємство «Київський міський пологовий будинок №6» здійснено діагностику наявної системи управління персоналом та запропоновано новий підхід до відбору персоналу. Проаналізовано відсутність стратегічного планування, недостатню мотивацію працівників та неструктурованість процесів відбору, вказуючи на області для подальших змін. Визначено, що ефективне управління та оптимізація витрат є критичними завданнями для подальшого успішного розвитку пологового будинку. Встановлено акцент на увагу до компетентності та укомплектованості медичного персоналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10438
Розташовується у зібраннях:Магістерські роботи студентів кафедри менеджменту охорони здоров’я післядипломної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ_Александренко Н.О..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.