Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10272
Назва: Невідкладні стани в педіатрії
Інші назви: Невідкладні стани в педіатрії. Посібник для самостійної підготовки
Автори: Марушко, Ю. В.
Гищак, Т. В.
Борисенко, М. І.
Писарєв, А. О.
Марушко, Т. В.
Руденко, С. А.
Шеф, Г. Г.
Московенко, О. Д.
Єсипова, С. І.
Чабанович, О. В.
Дмитришин, Б. Я.
Іовіца, Т. В.
Бовкун, О. А.
Дмитришин, О. А.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Невідкладні стани в педіатрії: посіб. [Текст] / Ю.В. Марушко, Т.В. Гищак, М.І. Борисенко та ін.; за ред. Ю.В. Марушка. – К.: ФОП О.В. Сторожук, 2023. –328 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник розрахований для засвоєння тем вибіркового курсу «Невідкладні стани в педіатрії». До посібника ввійшли 10 тем вибіркової дисципліни «Невідкладні стани в педіатрії» для самостійної доаудиторної підготовки. Для кожної теми чітко наводяться актуальність, конкретні цілі, матеріали самостійної роботи, які включають детальний зміст теми, рекомендовану основну та додаткову літературу, електронні ресурси, а також завдання для самоконтролю з детальними відповідями-поясненнями та використаними джерелами інформації. При розгляді основного змісту тем використано найновіші світові та вітчизняні гайдлайни, протоколи діагностики та надання допомоги у разі невідкладних станів, базовані на результатах доказової медицини, актуальні статистичні дані. Навчально-методичний посібник складений відповідно до Стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня, галузь знань 22 Охорона здоров’я, спеціальність 222 Медицина, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 08.11.2021 р. № 1197. Посібник буде корисним для лікарів-педіатрів, лікарів загальної практики сімейної медицини, лікарів-інтернів та студентів старших курсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.librarynmu.com/handle/123456789/10272
ISBN: 978-617-7143-65-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри педіатрії післядипломної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Невідкладні стани в педіатрії.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.