Дисертації 2024 року : [43] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Науково-методичні підходи до впровадження концепції холістичного маркетингу в аптечних закладах в умовах діджиталізаціїСахнацька, Н. М.
2024Обґрунтування сучасної моделі мотивації лікарів загальної практики-сімейних лікарівВознюк, В. Ю.
2024Обгрунтування можливості застосування контактної тонометрії для визначення внутрішньоочного тиску у пацієнтів з міопією з урахуванням коефіцієнта ригідності рогівкиПінчук, Є. А.
2024Патогенетична та діагностична значимість генетичного дефіциту фолатного циклу в розвитку діабетичної ретинопатії у хворих на цукровий діабет 2 типуПрокопенко, Ю. В.
2024Дослідження нових патогенетичних та прогностичних чинників розвитку гемофтальму різної етіологіїІлюк, О. Ю.
2024Оптимізація профілактики прогресування діабетичної ретинопатії при цукровому діабеті 2 типуГанюк, В. М.
2024Оптимізація діагностики, лікування і прогнозування розвитку ендокринної орбітопатіїПрусак, О. І.
2024Вплив урогенітальних інфекцій на репродуктивну функцію подружніх пар і можливості корекції її порушенняЯсинецький, М. О.
2024Особливості проведення субантральної аугментації та встановлення дентальних імплантатів у пацієнтів із значним дефіцитом кістки в дистальному відділі верхньої щелепиШпачинський, О. С.
2024Обгрунтування етапності хірургічного лікування дітей з вродженими незрощеннями верхньої губи та піднебінняШафета, О. Б.
2024Хірургічне лікування наслідків пошкодження спинного мозку методикою епідуральної електростимуляціїЧешук, Є. В.
2024Діагностика і комплексне лікування скелетних форм аномалій та деформацій верхньої щелепи з використанням цифрового протоколуСтолярчук, М. М.
2024Особливості стрес-долаючої поведінки пацієнток з вперше діагностованою онкопатологією в умовах хронічного соціального стресуСтановський, Б. О.
2024Постінтубаційні пошкодження трахеї (механізм, профілактика, діагностична та лікувальна тактика)Садовий, В. Ю.
2024Особливості діагностики та лікування захворювань із симптомами нижніх сечових шляхів у хворих молодого вікуРезніков, Г. Д.
2024Диференційований підхід до встановлення стента при малоінвазивному лікуванні каменів сечоводівКомісаренко, І. М.
2024Клініко-експериментальне обгрунтування іммобілізації зубів при їх вивихах у дітейКовтун, Т. О.
2024Клініко-психологічні особливості та персоніфікована психокорекція дезадаптації хворих з дерматологічними захворюваннями з різним рівнем вітальної загрозиСкребцова, Г. В.
2024Стани психічної дезадаптації у студентів молодших курсів медичного університету в умовах пандемії COVID-19, діагностика, психокорекція, психопрофілактикаФедотова, З. В.
2024Наукове обгрунтування імунологічних аспектів в розвитку ерозивно-виразкових уражень слизової оболонки порожнини рота та методи їх корекції в комплексному лікуванніСинько, А. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43