Матеріали науково-практичних конференцій кафедри внутрішньої медицини №3 : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Взаємозвязок між рівнями антинейтрофільних цитоплазматичних антитіл та активністю системних васкулітівПетелицька, Л. Б.; Завацька, А. І.
2021Можливості впливу комбінованого лікування на інтенсивність запалення, активність ліпопероксидації та метаболізм нітроксиду у хворих на хронічний бронхіт в умовах коморбідності з пептичною виразкою дванадцятипалої кишкиБурмак, Ю. Г.; Тихонова, О. Д.
2021Особливості змін системи гемостазу та функції ендотелію у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та в умовах коморбідності із гіпертонічною хворобоюБурмак, Ю. Г.; Петров, Є. Є.; Треумова, С. І.; Іваницька, Т. А.
2021Можливість відмови від прийому глюкокортикоїдів при застосуванні традиційних синтетичних базисних препаратів у хворих на ревматоїдний артритМикитенко, Г. М.
2021Чacтота та клінічні асоціації підвищення рівня С-реактивного білка у хворих на системний червоний вовчакЯременко, О. Б.; Коляденко, Д. І.; Матіящук, І. Г.; Юр’єва, Г. О.; Петелицька, Л. Б.
2021Особливості змін системи гемостазу та функції ендотелію у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та в умовах коморбідності із гіпертонічною хворобоюБурмак, Ю. Г.; Петров, Є. Є.; Треумова, С. І.; Іваницька, Т. А.
2021Особливості змін деяких показників функції ендотелія та міокарду правого шлуночка у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень в умовах коморбідності із гіпертонічною хворобоюБурмак, Ю. Г.; Петров, Є. Є.; Треумова, С. І.
2021Можливості прогнозування відповіді на лікування хворих на спондилоартрит за клініко-лабораторними показникамиЯременко, О. Б.; Федьков, Д. Л.; Яременко, К. М.
2020Застосування інгаляційного ацетилцистеїну в комплексному лікуванні хворих на бронхіальну астму з нейтрофільним типом запаленняІгнатьєва, В. І.; Опімах, С. Г.; Добрянський, Д. В.; Гуменюк, Г. Л.; Ільницький, Р. І.; Кузьменко, Н. М.
2020Застосування розчину натрію гідрокарбонату з метою корекції кислотно-основного стану у хворих із коморбідною патологією – ХОЗЛ і негоспітальною пневмонієюДобрянський, Д. В.; Ільницький, Р. І.; Гуменюк, Г. Л.; Завацька, А. І.; Ілик, О. О.
2020Зміни динаміки синтезу лейкотриєнів та активності пероксидації ліпідів у комбінованому лікуванні хворих на пептичну виразку в умовах коморбідності із гіпертонічною хворобоюБурмак, Ю. Г.; Петров, Є. С.; Іваницька, Т. А.
2020Зміни показників якості життя та вираженості симптомів хронічного обструктивного захворювання легень при лікуванні ацетилцистеїномКузьменко, Н. М.; Яременко, О. Б.; Добрянський, Д. В.; Ільницький, Р. І.
2020Імунологічні субтипи системного червоного вовчаку та їх клінічні асоціаціїЯременко, О. Б.; Коляденко, Д. І.
2020Асоціація порушення вазорегулювальної функції ендотелію з маркерами запалення та аутоантитілами у хворих на системний червоний вовчакМатіящук, І. Г.; Амосова, К. М.; Яременко, О. Б.; Захарова, В. І.; Коляденко, Д. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14