2017 УНММЖ №1 : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Динаміка показників спірометрії та толерантністі до фізичного навантаження у хворих на бронхіальну астму у сполученні з ішемічною хворобою серця i-ii фк в процесі стандартної медикаментозної та спелеотерапіїШкуренко, О. О.
2017Регресійні моделі трансверзальних розмірів верхньої й нижньої щелепи та сагітальних характеристик зубної дуги у дівчат-брахіцефалів в залежності від особливостей одонтометричних і кефалометричних показниківМарченко, А. В.
2017Значення результатів дослідження психо-акустичними методами у взаємозв’язку з електрофізіологічними при лікуванні хворих з початковою сенсоневральною приглухуватістю судинного ґенезуШидловський, А. Ю.
2017Вплив доброякісної гіперплазії передміхурової залози на морфологічні зміни в стінці сечового міхураШмуліченко, О. В.
2017Амбулаторний етап кардіологічної реабілітація хворих після реваскуляризації коронарних судин, проблеми та перспективиОвдій, М. О.
2017Фізична доступність лікарських засобів, що застосовують для лікування бронхіальної астми у дітейКостюк, І. А.
2017Програма психологічної допомоги матерям дітей з вродженою вадою серцяСидоренко, А. Ю.
2017Особливості впливу варфарину на жирнокислотний спектр фосфоліпідів мембран тромбоцитів у хворих на ішемічну хворобу серця з різними клінічними формами фібриляції передсердьМеркулова, І. О.; Лизогуб, В. Г.; Крамарьова, В. Н.; Богдан, Т. В.
2017Частота стресових виразок і їх залежність від кислотності шлункового вмісту в периопераційний період у дітейІскра, Ю. А.; Біляєв, А. В.
2017Клінічний випадок адреногенітального синдромуЄрохович, В. М.; Бобрик, М. І.
2017Вивчення впливу патології печінки на когнітивні функції та психоемоційний стан пацієнтівГуменюк, Л. І.; Губська, О. Ю.
2017Динамічні зміни функціонального стану слухової труби у хворих на хронічний туботимпанальний середній отит після тимпанопластики із використанням вентиляційних трубок за даними інфляційно-дефляційного тестуГринько, І. І.
2017Фосфор та нанофосфор в медицині та біологіїШтокалюк, К. В.; Гэрчакова, Н. О.; Зайченко, Г. В.; Чекман, І. С.
2017Регресійні моделі розмірів таламуса в юнаків і дівчат різних краніотипівГунас, І. В.; Бабич, Л. В.; Ковальчук, О. І.; Черкасов, Е. В.; Шаюк, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14