Автореферати дисертацій кафедри ортопедичної стоматології : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Клініко-лабораторне обгрунтування ранньої діагностики, медикаментозного дікування та профілактики інфекційно-алергічних станів слизової оболонки ротової порожнини у пацієнтів, що користуються знімними конструкціями зубних протезівВасилишин, У. Р.
2016Диференційна діагностика та патогенетично-спрямоване лікування патологічних станів, зумовлених користуванням металовмісними зубними протезамиПарій, В. В.
2011Алгоритм дослідження пацієнтів з порушеннями адаптації до зубних протезівМедвінська, Н. І.
2011Діагностика електрохімічних та електроенергетичних змін в порожнині рота пацієнтів з несприйняттям до металевих зубних протезівГуща, Д. К.
2016Клініко-лабораторне обґрунтування та оцінка ефективності заходів гігієни порожнини рота пацієнтів, що користуються незнімними зубними протезамиМихайлов, А. А.
2014Розробка та клінічне впровадження композиційного цементу подвійної полімеризації для фіксації незнімних зубних протезівБорисенко, Д. А.
2014Вдосконалення методів стабілізації оклюзії в комплексному лікуванні генералізованого пародонтиту та оцінка їх ефективностіЛисейко, Н. В.
2014Клінічне обгрунтування і лабораторне конструювання повного знімного протезу при повній відсутності зубів на одній із щелепБарановський, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8