Дисертації 2000-2019 року : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Розробка та обгрунтування регіональної програми профілактики основних стоматологічних захворюваньСвітлична, О. М.
2007Клініко-лабораторне обгрунтування ранньої діагностики, медикаментозного дікування та профілактики інфекційно-алергічних станів слизової оболонки ротової порожнини у пацієнтів, що користуються знімними конструкціями зубних протезівВасилишин, У. Р.
2012Діагностика та оцінка ефективності лікування helicobacter pylori-асоційованих гастродуоденальних захворювань у дітейСалтанова, С. Д.
2006Лікування аномалій форми та зміни кольору окремих зубівФліс, Г. П.
2011Алгоритм дослідження пацієнтів з порушеннями адаптації до зубних протезівМедвінська, Н. І.
2011Діагностика електрохімічних та електроенергетичних змін в порожнині рота пацієнтів з несприйняттям до металевих зубних протезівГуща, Д. К.
2014Вдосконалення методів стабілізації оклюзії в комплексному лікуванні генералізованого пародонтиту та оцінка їх ефективностіЛисейко, Н. В.
2013Клінічне обґрунтування і лабораторне конструювання повного знімного протезу при відсутності зубів на одній із щелепБарановський, О. В.
2002Клініко експериментальне обгрунтування використання антисептиків у лікуванні періодонтитівСимоненко, Р. В.
2016Диференційна діагностика та патогенетично-спрямоване лікування патологічних станів, зумовлених користуванням металовмісними зубними протезамиПарій, В. В.
2016Клініко-лабораторне обґрунтування та оцінка ефективності заходів гігієни порожнини рота пацієнтів, що користуються незнімними зубними протезамиМихайлов, А. А.
2017Удосконалення диференційної діагностики прогенічних форм прикусу та прогнозування результатів ортодонтичного лікування у пацієнтів різного вікуСтороженко, К. В.
2019Оптимізація знеболення пацієнтів при лапароскопічних холецистектоміяхБабич, В. П.
2019Двоетапне хірургічне лікування хворих на морбідне ожирінняКривопустов, М. С.
2019Діагностика, профілактика та лікування внутрішньочеревної гіпертензії у хворих на гостру хірургічну патологію органів черевної порожниниКолосович, А. І.
2019Клініко-імунологічні та морфофункціональні зміни при хірургічному лікуванні дітей з допечінковою формою портальної гіпертензіїДжума, К. А.
2019Усунення дефектів альвеолярних відростків щелеп біоактивними композитами пролонгованої дії (експериментально-клінічне дослідження)Швидченко, В. С.
2011Комплексне лікування хворих остеомієлітом щелеп на тлі наркотичної залежностіБродецький, І. С.
2015Лікування переломів вилицевого комплексу з корекцією стану нейро-м'язового апаратуТімощенко, Н. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19