Наукові видання кафедри організації та економіки фармації : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Науково-практичні підходи до використання цифрових інструментів у безперервному навчанні фармацевтів за умов холістичного маркетингу (методичні рекомендації)Сахнацька, Н. М.; Алєкперова, Н. В.; Косяченко, К. Л.
2022Методологія ціноутворення на лікарські засоби в системі охорони здоров'я та фармаціїНазаркіна, В. М.; Немченко, А. С.; Косяченко, К. Л.; Бабенко, М. М.
2019Обгрунтування теоретико-прикладних підходів до розробки національного стандарту аптечної практики в УкраїніГала, Л. О.
2019Концептуальні засади функціонування аптечних закладів у пацієнтоорієнтованій моделі розвитку вітчизняної системи фармацевтичного забезпечення населення за умов медичного страхуванняПанфілова, Г. Л.; Немченко, А. В.; Гала, Л. О.
2019Рекомендована структура та зміст «Керівництва з Належної аптечної практики» в УкраїніГала, Л. О.; Немченко, А. С.; Пасічник, М. Ф.
2019Сучасна парадигма розвитку вітчизняного фармацевтичного ринку як соціально орієнтованої структури макроекономічного комплексу країниГала, Л. О.; Панфілова, Г. Л.
2019Аналіз науково-прикладних підходів до функціонування соціально орієнтованих моделей організації медичного страхуванняГала, Л. О.; Панфілова, Г. Л.
2019Аналіз сучасних форм організації медичного страхування та розробка завдань з їх ефективного впровадження в систему фармацевтичного забезпечення населення УкраїниГала, Л. О.; Панфілова, Г. Л.
2019Науково-прикладні підходи до розробки структури й змісту національного стандарту Належної аптечної практикиГала, Л. О.; Панфілова, Г. Л.
2019Розробка сучасних підходів до організації діяльності аптек зі збору та зберігання фармацевтичних відходів за умов упровадження Належної аптечної практикиГала, Л. О.
2019Теоретико-прикладні підходи до розробки та впровадження стандарту Належної аптечної практики в УкраїніГала, Л. О.
2015Лидерство в фармацииАлєкперова, Н. В.
2019Забезпечення пацієнтів лікарськими засобами, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори.Дацюк, Н. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13