Навчальні видання кафедри судової медицини та медичного права : [56] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Методичні рекомендації до лекції №5 на тему №12: Регуляторна система обігу лікарських засобів. Обіг номенклатурноправових і класифікаційно-правових груп лікарських засобів в Україні. Адміністративна відповідальність в сфері фармацевтичної діяльностіБерзіна, А. Б.
2023Методичні рекомендації до лекції №4 на тему №9: Система забезпечення якості лікарських засобів та медичних виробів. Юридична відповідальність за фальсифікацію лікарських засобів та обіг фальсифікованих лікарських засобівБерзіна, А. Б.
2023Методичні рекомендації до лекції №2 на тему №6: Дозвільна система та ліцензування у сфері фармацевтичної діяльностіБерзіна, А. Б.
2023Методичні рекомендації до лекції №3 на тему №7: Правове регулювання праці фармацевтичних працівників. Соціально-правова захищеність фармацевтичних працівниківБерзіна, А. Б.
2023Методичні рекомендації до лекції №1 на тему №5: Механізм державної реєстрації та допуску нових лікарських засобів до використання в Україні. Інтелектуальна власність у сфері фармацевтичної діяльностіБерзіна, А. Б.
2023Законодавчі основи забезпечення населення медичними імунобіологічними препаратамиБерзіна, А. Б.
2023Державний контроль за дотриманням законодавства з питань санітарно-епідеміологічного благополуччя, захисту прав споживачів. Протипожежний нагляд. Відповідальність за порушення чинного законодавстваБерзіна, А. Б.
2023Державне регулювання та контроль обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів в закладах охорони здоров’яБерзіна, А. Б.
2023Регуляторна система обігу лікарських засобів. Обіг номенклатурно-правових і кваліфікаційно-правових груп лікарських засобів в УкраїніБерзіна, А. Б.
2023Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності та митного регулювання. Державний контроль якості лікарських засобів та виробів медичного призначення, ввезених на митну територію УкраїниБерзіна, А. Б.
2023Стандартизація та сертифікація у фармацевтичній діяльності. Створення і виробництво лікарських засобів: Правові аспектиБерзіна, А. Б.
2023Система забезпечення якості лікарських засобів. Нормативно-правове регулювання щодо забезпечення якості в закладах охорони здоров’яБерзіна, А. Б.
2023Законодавчі основи державного нагляду (контролю) у сфері обігу лікарських засобів та виробів медичного призначення. Відповідальність за порушення під час виробництва, зберігання, транспортування, реалізації чи використання лікарських засобівБерзіна, А. Б.
2023Правовідносини у системі юридичної опіки фахівців фармації. Регулювання трудових взаємовідносин. Соціально-правова захищеність фармацевтичних працівниківБерзіна, А. Б.
2023Дозвільна система у сфері господарської діяльності. Ліцензування фармацевтичної діяльностіБерзіна, А. Б.
2023Механізм державної реєстрації та допуску нових лікарських засобів до використання в Україні. Інтелектуальна власність у галузі охорони здоров’яБерзіна, А. Б.
2023Основи господарської діяльності та страхування у сфері охорони здоров’я. Правова природа медичної допомоги та фармацевтичного забезпеченняБерзіна, А. Б.
2023Гармонізація фармацевтичного законодавства з європейськими нормамиБерзіна, А. Б.
2023Фармацевтичне право і фармацевтичне законодавство. Основні поняття та категоріїБерзіна, А. Б.
2023Правознавство як наука. Загальна теорія держави та права. Джерела права. Галузі та інститути праваБерзіна, А. Б.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56