Бібліографічні видання : [39] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 39 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Хоменко Лариса Олександрівна – доктор медичних наук, професор, президент Української асоціації профілактичної та дитячої стоматології : до 85-річчя від дня народженняМедяник, Л. С.; Клюшніченко, О. В.
2022Широбоков Володимир Павлович – відомий вчений і педагог у галузі медичної мікробіології та вірусології, академік Національної академії наук України та Національної академії медичних наук України (до 80-річчя від дня народження)Клюшніченко, О. В.; Дмитрієва, Х. М.
2022Ципріян Віктор Іванович – відомий лікар-гігієніст, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент АМН України: (до 85-річчя з дня народження)Дмитрієва, Х. М.; Медяник, Л. С.; Клюшніченко, О. В.
2022Чеботарьова Віра Дмитрівна – лікар-педіатр, декан педіатричного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця: до 100-річчя від дня народженняМедяник, Л. С.; Клюшніченко, О. В.; Дмитрієва, Х. М.
2021Фліс Петро Семенович - лікар-стоматолог, ортопед і ортодонт, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології НМУ імені О. О. Богомольця, заслужений діяч науки і техніки УкраїниПапуша, Л. В.; Острікова, Н. В.; Клюшніченко, О. В.; Голінатий, О. П.
2021Доктор медичних наук, професор кафедри фармакології та клінічної фармакології Національного медичного університету імені О. О. Богомольця – Надія Олександрівна Горчакова: до ювілею від дня народженняКлюшніченко, О. В.; Острікова, Н. В.; Папуша, Л. В.
2021Туберкульоз, його лікування та профілактика (Інформаційний список літератури)Клюшніченко, О. В.; Острікова, Н. В.; Папуша, Л. В.
2021Яворовський Олександр Петрович – академік НАМН України, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри гігієни та екології № 2 Національного медичного університету імені О. О. Богомольця: до 70-річчя від дня народженняКлюшніченко, О. В.
2021Волосовець Олександр Петрович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри педіатрії № 2 Національного медичного університету імені О. О. Богомольця: до 60-річчя від дня народженняКлюшніченко, О. В.
2021-08Канюра Олександр Андрійович – професор, науковець, громадський діяч, політик, заслужений лікар УкраїниПапуша, Л. В.; Острікова, Н. В.; Клюшніченко, О. В.; Литвиненко, Н. П.
2021Пером і скальпелем: Федір Олексійович Тишко, доктор медичних наук, професор кафедри оториноларингології, Заслужений діяч науки і техніки УкраїниПапуша, Л. В.; Острікова, Н. В.; Клюшніченко, О. В.
2020Олександр Миколайович Науменко: життя у служінні людям, науці та освітіПапуша, Л. В.; Острікова, Н. В.; Клюшніченко, О. В.; Голінатий, О. П.
2020Академік Ромоданов Андрій Петрович – розбудовник української нейрохірургіїПапуша, Л. В.; Медяник, Л. С.; Острікова, Н. В.; Клюшніченко, О. В.
2020Лікар-хірург, висококваліфікований спеціаліст: до 55-річчя від дня народження Іоффе Олександра Юлійовича, відомого вченого в галузі вітчизняної медициниКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
2020Фахівець в галузі психіатрії та наркології: до 70-річчя від дня народження Напрєєнка Олександра Костянтиновича знаного вченого в історії української медициниКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
2020Фахівець в галузі клінічної імунології та алергології: до 80-річчя від дня народження Казмірчук Віри Євстафіївни, знаного вченого в історії української медициниКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
2020Дослідник і експериментатор в галузі анестезіології та реаніматології: до 95-річчя від дня народження Чепкого Леонарда Петровича, відомого вченого в історії української медициниКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
2020Дослідник і експериментатор в галузі патофізіології: до 80-річчя від дня народження Міхньова Володимира Анатолійовича, відомого вченого в галузі патофізіологіїКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
2020Філолог-латиніст, письменник, історик античного спорту : до 90-річчя від дня народження Юрія Вадимовича ШанінаКлюшніченко, О. В.; Самусенко, Т. К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 39 з 39