Дисертаційні роботи кафедри терапевтичної стоматології : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Клініко-лабораторне обґрунтування застосування озону при лікуванні періодонтитуСеменова, І. С.
2020Обґрунтування диференційованого вибору засобів індивідуальної гігієни порожнини рота при захворюваннях пародонта в осіб молодого вікуМялківський, К. О.
2020Регуляція порушень метаболізму оксиду азоту в комплексному лікуванні захворювань пародонтаКуваєв, О. С.
2020Оптимізація відновлення цілісності зубних рядів за допомогою ортопедичних методів лікування у хворих на генералізований пародонтитІщенко, П. В.
2020Профілактика та лікування уражень пародонта у жінок, які приймають гормональні контрацептивиВатанха, Т. В.
2020Особливості лікування періодонтиту та захворювань пародонта залежно від типу вегетативної нервової системи пацієнтівБатіг, В. М.
2018Експериментально-клінічне обґрунтування застосування мукозального гелю, модифікованого наночастинками золота, в комплексному лікуванні генералізованого пародонтитаТкач, О. Б.
2018Корекція гіпоксії в комплексному лікуванні захворювань пародонтаВоловик, І. А.
2017Наукове обґрунтування удосконалення діагностики, лікування та профілактики передракових захворювань слизової оболонки порожнини ротаКоленко, Ю. Г.
2016Показники захворюваності зубів та їх залежність від фенотипічних особливостей соматично здорових чоловіків із різних регіонів УкраїниШінкарук-Диковицька, М. М.
2016Обґрунтування та оцінка ефективності лікувально-гігієнічних заходів на етапах імплантації та протезування пацієнтів похилого вікуСтоляр, В. Г.
2016Клініко-експериментальне обґрунтування використання модифікованої біокераміки при хірургічному лікуванні хворих на генералізований пародонтитЛисенко, О. С.
2014Стимуляція процесів регенерації кісткової тканини періапікальної ділянки в лікуванні хронічних форм періодонтитуПаламарчук, С. І.
2015Клініко-лабораторне обґрунтування вибору методів корекції змін кольору твердих тканин зубів та оцінка їх ефективностіДуднікова, М. О.
2014Експериментально-клінічне обґрунтування вибору конструкції внутрішньоканальних штифтів для відновлення ендодонтично лікованих зубівСавичук, А. О.
2014Порівняльна характеристика застосування шин з композиційних матеріалів, армованих скловолокном, у комплексному лікуванні генералізованого пародонтитуПечковська, І. М.
2014Клінічні особливості та оцінка ефективності лікування генералізованого пародонтита в осіб похилого вікуКананович, Т. М.
2013Комплексне лікування генералізованого пародонтиту у пацієнтів молодого віку з артеріальною гіпертензієюЧеркасова, О. В.
2013Обгрунтування та оцінка ефективності сорбційної терапії у комплексному лікуванні ерозивновиразкових уражень слизової оболонки порожнини ротаСкібіцька, О. О.
2013Комплексне лікування ускладнень ендодонтичних втручань у разі виведення пломбувального матеріалу за межі анатомічної довжини коренів зубівЗначкова, О. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38